Τον περασμένο Ιούνιο η Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ ανακοίνωσαν την απόφασή τους να τραβήξουν χωριστούς δρόμους έπειτα από 12 χρόνια σχέσης και την απόκτηση δύο παιδιών, του 7χρονου Σάσα και του 9χρονου Μίλαν.

Τα ξένα Μέσα αναφέρουν ως αιτία του χωρισμού της την παράλληλη σχέση του ποδοσφαιριστή με την 23χρονη Κλάρα Κία Μαρτί με την οποία είδαν αμέσως μετά το φως της δημοσιότητας κοινές τους φωτογραφίες.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα Socialité του ισπανικό καναλιού Telecinco προχώρησε σε ρεπορτάζ για το πώς ανακάλυψε η Σακίρα την απιστία του αγαπημένου της. Σύμφωνα με αυτό, η Σακίρα παρατήρησε ότι μειώνεται αισθητά η ποσότητα της μαρμελάδας φράουλα στο βάζο που είχαν σπίτι τους.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Σακίρα ξεκίνησε να αναρωτιέται: “Ποιος έρχεται στο σπίτι μας για πρωινό και τρώει τη μαρμελάδα;”. Έτσι, αποφάσισε να προσλάβει έναν ιδιωτικό ερευνητή, ο οποίος της αποκάλυψε την αλήθεια.

Συγκεκριμένα, ο ερευνητής βρήκε ότι όταν η Σακίρα έλειπε από το σπίτι που διέμενε με τον Πικέ λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων εκείνος φιλοξενούσε την 23χρονη ερωμένη του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ