Σε κακή ψυχολογική κατάσταση φαίνεται πως είναι η Κλάρα Κία Μάρτι, μετά το viral τραγούδι της Σακίρα «Bzrp Music Sessions 53».

Το τραγούδι-”εκδίκηση” της Σακίρα για τον Πικέ, έχει προκαλέσει ντόρο σε όλο τον πλανήτη αφού η Κολομβιανή σταρ τραγουδάει για τη νέα σύντροφο του ποδοσφαιριστή με στίχους-φωτιά όπως «Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo».

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η Κλάρα Κία Μαρτί δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει το αναπάντεχο ξέσπασμα της Σακίρα με τους δισεκατομμύρια φαν από κάθε γωνιά του πλανήτη. Το τραγούδι σκιαγραφεί την 23χρονη και η αντιμετώπιση του κόσμου που τη συναντά στον δρόμο, αλλά και η αγριότητα στα social media εναντίον της, την ώθησαν στο να ζητήσει την ψυχολογική στήριξη των ειδικών.

Από τη στιγμή που η ταυτότητά της δεν είναι πλέον κρυφή, αλλά και η πίεση που της ασκεί η τεράστια απήχηση ενός τραγουδιού που έμμεσα τη στοχοποιεί, οδήγησαν το «ντροπαλό» -σύμφωνα με τη Marca- κορίτσι του Πικέ να πάει σε ψυχολόγο. Τα παραπάνω επιβεβαιώνει και δημοσιογράφος, επικαλούμενος πηγές από την προσωπική της ασφάλεια.

Η Κία έχει αρχίσει τις επισκέψεις σε ειδικούς για την ψυχική της υγεία από τότε που άρχισε να βγαίνει με τον Πικέ, προκειμένου να μπορέσει να αντιμετωπίσει τη μεγάλη αναγνωρισιμότητα του συντρόφου της, αλλά και το γεγονός ότι το όνομά της φιγουράρει σε δημοφιλή σάιτ, περιοδικά και εκπομπές.

Όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Saul Ortiz για την κατάσταση της Κία: «Βρίσκεται στο σπίτι των γονιών της για περίπου οκτώ μέρες, δουλεύοντας από απόσταση. Χρειαζόταν ένα καταφύγιο γιατί η ψυχική της κατάσταση δεν είναι καλή. Δεν είναι εύκολο να είσαι κορίτσι 23 ετών και να σε συζητά όλη η Ισπανία και όλος ο κόσμος» είπε.

«Είχε συνέπειες πάνω της και χρειαζόταν να κάνει ένα βήμα μακριά», πρόσθεσε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ