Την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, η Σακίρα γιόρτασε τα 46α της γενέθλια και ομολογουμένως, την περίμενε μία τεράστια έκπληξη που ίσως την έκανε να γελάσει.

Να υπενθυμίσουμε ότι μετά τον πολύκροτο χωρισμό της με τον Ζεράρ Πικέ, η Κολομβιανή σταρ αποφάσισε να βγάλει ένα τραγούδι, το Bizarrap, το οποίο αποτελεί για πολλούς ένα κομμάτι που απευθύνεται στον Ζεράρ Πικέ και στην νέα του σύντροφο Κλάρα Τσία Μάρτι.

Η Κολομβιανή star τραγουδά «Είμαι πολύ μεγάλη για σένα, γι’ αυτό είσαι με κάποια σαν κι εσένα… Αξίζω όσο δύο 22άρες. Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo. Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio», με το fan club της να θεωρεί ότι οι ατάκες αυτές αφορούν τον Πικέ.

Σακίρα: Το ξεχωριστό δώρο των γενεθλίων της

Με αφορμή λοιπόν τα γενέθλιά της, φαν έστειλαν στο σπίτι που έμενε το ζευγάρι, στα προάστια της Βαρκελώνης, τούρτες για τα γενέθλιά της και μια από αυτές, είχε όλα τα… συστατικά του πετυχημένου τραγουδιού με τον παραγωγό Bizarrap.

Σακίρα

Στη βάση της τούρτας, ο ζαχαροπλάστης έβαλε μια εικόνα της Σακίρα από το βίντεο του τραγουδιού με τον Αργεντινό μουσικό. Δίπλα έβαλε εικόνες από ένα Renault Twingo και μια Ferrari κάνοντας αναφορά στον στίχο του τραγουδιού: «Αντάλλαξες μια Ferrari μ’ ένα Twingo», ενώ υπάρχουν ρολόγια Casio και Rolex, μία άλλη αναφορά σε στίχο του τραγουδιού: «Αντάλλαξες ένα Rolex μ’ ένα Casio». Στην κορυφή του γλυκού, υπάρχει μια δική της εικόνα και μια του Πικέ που τον δείχνει να φορά ένα ρολόι Casio, όταν ανακοίνωσε τη συμφωνία χορηγίας με την Kings League.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ