Συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» του MEGA έδωσε η Ρούλα Ρέβη. Η καταξιωμένη φωτογράφος και σύζυγος του Αποστόλη Τότσικα μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για όλα, ενώ αναφέρθηκε στο μπούλινγκ που έχει υποστεί.

«Παλιότερα είχα το άγχος να προλάβω δουλειά και οικογένεια, τώρα έχω τον έλεγχο, δηλαδή λέω αν δεν βγαίνει κάτι, αυτό θα το κάνω αργότερα. Το άγχος μεγαλώνοντας δεν λειτουργεί δημιουργικά, μπορεί να σε μπλοκάρει», είπε αρχικά η Ρούλα Ρέβη.

«Έχω πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στην εφηβεία, αλλά και αργότερα σαν επαγγελματίας από εργοδότες. Από τότε που πήγαινα σχολείο, αντιδρούσα, αντιδρώ και πάντα θα αντιδρώ σε κακοποιητικές συμπεριφορές», πρόσθεσε. «Δεν θα ήθελα να ξανακάτσω στη σχολική αίθουσα που ήμουν την τελευταία φορά. Δεν ένιωθα καλά και έφυγα. Έφαγα μπούλινγκ από το ίδιο το περιβάλλον του σχολείου. Σκέφτομαι να βρω ένα ωραίο σχολείο να τελειώσω τις δύο τάξεις που άφησα γιατί θέλω να το πω στα παιδιά μου» υποστήριξε για το θέμα του σχολείου και για το γεγονός ότι δεν έχει πάρει απολυτήριο λυκείου.

Ρούλα Ρέβη

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ