Μηνύματα που «καίνε» την Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να παραδώσει στη δίκη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας ο εν διαστάσει σύζυγός της, Μάνος Δασκαλάκης.

Όπως έχει αποκαλύψει ενώπιον δικαστών και ενόρκων, πρόκειται για συνομιλίες της κατηγορούμενης μητέρας με φίλη της, μετά τον θάνατο του παιδιού και αφορούν, όπως ισχυρίζεται, τον ίδιο και την επιθυμία της να επιστρέψει στο σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, στα 40 και πλέον μηνύματα που έχει στα χέρια του ο Μάνος Δασκαλάκης αναφέρονται μεταξύ άλλων χαρτορίχτρες και μάγια. Μηνύματα που ήρθαν στην κατοχή του και τον έκαναν να ντρέπεται, όπως είπε στο δικαστήριο.

«Ο Μάνος Δασκαλάκης είναι και θα είναι παρών στη διαδικασία»

«Έχουμε διάφορα έγγραφα, μεταξύ των μηνυμάτων και άλλα. Αλλά ιδίως τα μηνύματα θα προσκομίσουμε, τα οποία ενδεχομένως να διαφωτίσουν το δικαστήριο σε ορισμένες πτυχές της υπόθεσης. Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση της ελληνικής δικαιοσύνης, είναι και θα είναι παρών στη διαδικασία και περιμένει με ιδιαίτερη αγωνία τις εξελίξεις στο δικαστήριο», ανέφερε στο Star ο δικηγόρος του κ. Δασκαλάκη, Δημήτρης Γεωργακόπουλος.

Ένα από τα μηνύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας λίγες εβδομάδες μετά τη σύλληψη της κατηγορούμενης αφορούσε σε επικοινωνία της με μια χαρτορίχτρα στην Πάτρα.

Το μήνυμα εστάλη μία ημέρα μετά την απόφαση του Μάνου Δασκαλάκη να φύγει από το σπίτι  στις 15 Ιανουαρίου. Η  κατηγορουμένη ενημέρωσε τη χαρτορίχτρα ότι έχει μαζέψει τα πράγματα του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ