Η Ρούλα Πισπιρίγκου ήρθε αντιμέτωπη με μια νέα κατηγορία όσον αφορά τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Γιώργος Νούλης, άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, ο εισαγγελικός λειτουργός έκρινε πως υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις για την άσκηση σε βάρος της 33χρονης μητέρας και για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Από την αξιολόγηση των μαρτυρικών καταθέσεων, προκύπτει ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε προσπαθήσει να δολοφονήσει το παιδί της και μέσα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, αποδίδοντας την καρδιακή ανακοπή που η μικρή Τζωρτζίνα υπέστη μέσα στο νοσοκομείο σε εξωτερική επέμβαση από τη μητέρα της.

Η 18η τακτική ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα, η οποία διερευνά την υπόθεση, προχώρησε άμεσα στην ολοκλήρωση της έρευνας και έχει ήδη δρομολογήσει για αύριο το πρωί τη συμπληρωματική απολογία της κατηγορούμενης, η οποία θα προσαχθεί από τις φυλακές Κορυδαλλού στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Η Ρούλα Πισπαιρίγκου έχει δικαίωμα να ζητήσει και να λάβει προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την υπεράσπισή της γραμμή.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ