Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, κ. Όθωνας Παπαδόπουλος ανέφερε στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» πως η εντολέας του πρόκειται να προβεί σε μηνύσεις κατά του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά εξαιτίας της προβολής ανώνυμων μαρτυριών εις βάρος της. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Alpha, οι λόγοι είναι οι εξής:

1. Λένε ψέματα για τηλεφωνικές επικοινωνίες με πρόσωπα του περιβάλλοντός της. Οι δικηγόροι της 33χρονης αναζητούν αυτή τη στιγμή ποιοι είναι όλοι αυτοί που κάνουν δηλώσεις, ώστε να κάνουν ταύτιση και να δουν αν είναι όντως πρόσωπα του περιβάλλοντός της. 

2. Όσον αφορά στις αναρτήσεις στο Facebook, που δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση.

3. Δήθεν εξελίξεις στις έρευνες που δεν έχουν καμιά σχέση με την αλήθεια, αλλά και διαρροές πορισμάτων. Δίνονται μόνο για την τηλεθέαση και δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

“Δεν μπορεί η εντολέας μου να ταυτίσει ποιο είναι το πρόσωπο που κάνει τέτοιες αναφορές, που δεν έχουν καμία σχέση με την ουσία της υπόθεσης, δεν δικαιολογούνται από κάποιο ρεπορτάζ στα πλαίσια δημοσιογραφικής έρευνας, αλλά αποτελούν λεπτομέρειες και εκφάνσεις της προσωπικής ζωής του προσώπου που εμπλέκεται. Έχει γίνει ακόμη και αναφορά ότι η Ρούλα είχε 80 ερωτικές σχέσεις πριν παντρευτεί τον Μάνο Δασκαλάκη» ανέφερε ο δικηγόρος Όθωνας Παπαδόπουλος στην εκπομπή του Alpha. 

«Δεν είμαι η αρμόδια να μιλήσω για ψεύτικες τηλεφωνικές γιατί στο παρελθόν οι εκπομπές μου έχουν κατηγορηθεί για κάτι τέτοιο με σκληρό τρόπο, οπότε καταλαβαίνω ότι είναι μια ενότητα συγκεκριμένη» τόνισε με τη σειρά της η Κατερίνα Καινούργιου.

Η δημοσιογράφος Χρύσλα Γεωργακοπούλου έκανε λόγο με τη σειρά της για «βιομηχανία ψεύτικων τηλεφωνικών». «Εδώ μιλάμε για ένα κατηγορητήριο εγκληματικό, δηλαδή ότι μια μητέρα δολοφόνησε το παιδί της και αυτή τη στιγμή γίνεται έρευνα για το αν έχει δολοφονήσει τα άλλα δύο παιδιά της. Όταν αναφερόμαστε στην εκπομπή – το λέω προσωπικά, αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη – μιλάμε για κάτι πραγματικά ανούσιο. Μιλάμε για ανθρώπους που έβγαιναν και έλεγαν την προσωπική τους ιστορία, αφήνοντας τα στοιχεία τουςΔεν μιλάμε για μια βιομηχανία ψεύτικων τηλεφωνικών, γιατί εδώ πρόκειται για μια ενότητα ή στήλη από ανθρώπους που δεν κατηγορούνται και από μόνοι τους πήραν τηλέφωνο. Έχει τεράστια διαφορά κ. Παπαδόπουλε».

«Κάποιοι άνθρωποι εκμεταλλεύτηκαν αυτή την ιστορία και το δράμα που συνέβη στην Πάτρα για να μπορέσουν να το χρησιμοποιήσουν για δικούς τους σκοπούς. Αφορά μια μειοψηφία και όχι όλες τις εκπομπές» ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ