Το τελευταίο 24ωρο η κοινή φωτογραφία του Λιονέλ Μέσι και του Κριστιάνο Ρονάλντο κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ο διάσημος οίκος μόδας «Louis Vuitton» έπεισε τους δύο άσους του ποδοσφαίρου να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια διαφημιστική καμπάνια για την προώθηση των προϊόντων της.

«Η νίκη είναι μία κατάσταση του μυαλού. Μία μακρά παράδοση στη χειροτεχνία μπαούλων, μέσω της φωτογράφησης της Annie Leibovitz», αναφέρει η λεζάντα που συνοδεύει την εντυπωσιακή φωτογραφία.

Ωστόσο, αυτό που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι ότι στην πραγματικότητα, οι δύο αστέρες δεν βρέθηκαν ποτέ μαζί στον ίδιο χώρο για τις ανάγκες της φωτογράφισης.

Αντιθέτως, ο καθένας φωτογραφήθηκε μόνος του και στη συνέχεια, οι εικόνες τους ενώθηκαν με μοντάζ. Τη λεπτομέρεια αυτή πρόδωσαν τα backstage βίντεο που ανάρτησε η Louis Vuitton στον επίσημο λογαριασμό της.

Αν και ο οίκος μόδας διέγραψε τα βίντεο μέσα σε λίγα λεπτά, καθώς όπως αποδείχθηκε, «κατέστρεψαν» τη μαγεία της  φωτογραφίας στα μάτια των χιλιάδων θαυμαστών τους, ορισμένα στιγμιότυπα κυκλοφορούν στο Twitter και επιβεβαιώνουν πως δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ κάποια συνάντηση των δύο αστέρων.

Δείτε τα στιγμιότυπα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ