Μία ρομαντική απόδραση στη Ρώμη πραγματοποίησε η Κατερίνα Καινούργιου το Σαββατοκύριακο, με κάποιον που όπως αποκάλυψε στον «αέρα» της εκπομπής της «δεν έπρεπε να μαθευτεί». Η παρουσιάστρια του Super Kατερίνα προέβη σε αυτή την προσωπική αποκάλυψη, θέλοντας να μοιραστεί με τους τηλεθεατές ένα αστείο περιστατικό που της συνέβη κατά την άφιξή της στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». 

Κατερίνα Καινούργιου: «Πίστευα ότι οι κάμερες και οι φωτογράφοι ήρθαν για εμένα»

Όπως αποκάλυψε, κατά την επιστροφή της συνάντησε τηλεοπτικές κάμερες και φωτογράφους, νομίζοντας ότι έχουν έρθει για εκείνη αλλά τελικά είχαν βρεθεί εκεί για να απαθανατίσουν την επιστροφή του Σπύρου Μαρτίκα που αποχώρησε από το Survivor.

«Θα σας πω τι έπαθα χτες. Έκανα ένα δώρο στον εαυτό μου να πάω ένα τριήμερο στη Ρώμη. Πήγα με κάποιον που δεν ήθελα να μαθευτεί. Γυρίζοντας μου λέει εκείνος: ”΄Δεν πιστεύω να έχει κανέναν φωτογράφο στο αεροδρόμιο΄΄. Του απαντάω: ”Όχι ηρέμησε”. Πάω να βγω με τη βαλίτσα μου και είδα φωτογράφους και κάμερες. Παθαίνω κρίση. Εγώ πίστευα ότι ήρθαν για μένα. Τελικά δεν ήταν για εμένα αλλά για τον Μαρτίκα», εξομολογήθηκε στον αέρα της εκπομπής της.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ