Μετά την εντυπωσιακή της εμφάνιση που προκάλεσε «χαμό» στο ημίχρονο του τελικού Super Bowl, η Rihanna ετοιμάζεται να ανέβει και στη σκηνή των Όσκαρ.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια θα ερμηνεύσει ζωντανά μπροστά στο κοινό το τραγούδι «Lift Me Up» που ακούγεται στην ταινία «Wakanda Forever», το οποίο είναι υποψήφιο στην κατηγορία «Καλύτερο Τραγούδι».

Στα Όσκαρ για πρώτη φορά η Rihanna

Είναι η πρώτη φορά για τη Rihanna που κερδίζει υποψηφιότητα για Όσκαρ, με το κοινό να ανυπομονεί πώς και πώς για την εμφάνισή της, αφού στο Super Bowl κατάφερε να κερδίσει τον θαυμασμό όλων.

Η 95η τελετή απονομής βραβείων Όσκαρ θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου, με παρουσιαστή τον Τζίμι Κίμελ. Δημοσιεύματα αναφέρουν πως η εμφάνιση της Rihanna θα διαρκέσει περίπου 13 λεπτά.

Το «Lift Me Up» είναι το πρώτο της τραγούδι, μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ «ANTI» το 2016. Το τραγούδι είναι υποψήφιο μαζί με τα «Hold My Hand» της Lady Gaga, «Αpplause» της Dianne Warren, το «This is A Life» των Ryan Lott και David Byrne και τέλος, το «Naatu Naatu» των M M Keeravaani και Chandrabose.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ