Το όνομα της Rihanna φιγουράρει στην ετήσια λίστα της Forbes με τις πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες της Αμερικής για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Η 34χρονη τραγουδίστρια και ιδρύτρια επιτυχημένων εταιρειών κατατάχθηκε στην 21η θέση στη λίστα και είναι η μόνη δισεκατομμυριούχος στη λίστα κάτω των 40 ετών.

Η Rihanna έχει αποκτήσει πολλά έσοδα τόσο από τη μουσική όσο και από τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες και συγκεκριμένα, τις τρεις εταιρείες της – Fenty Beauty, Fenty Skin και Savage X Fenty. Μόνο από την εταιρεία της Fenty Beauty, που κατέχει το 50% της επιχείρησης, απέκτησε έσοδα 550 εκατομμύρια δολάρια για το 2020. Το άλλο μισό της εταιρείας ανήκει στον γαλλικό όμιλο ειδών πολυτελείας LVMH (Louis Vuitton). Η καθαρή της περιουσία ανέρχεται στα 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια.

Τον περασμένο Μάρτιο, το Bloomberg ανέφερε σε άρθρο του ότι η εταιρεία εσωρούχων Savage X Fenty στην οποία η Rihanna κατέχει ποσοστό 30%, συνεργάζεται με τράπεζες, συμπεριλαμβανομένων των Goldman Sachs και Morgan Stanley και εξετάζει το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσει δημόσια προσφορά με εκτιμώμενη αποτίμηση στα 3 δισ. δολάρια.

Η επόμενη νεότερη δισεκατομμυριούχος στη λίστα του Forbes είναι η 41χρονη Kim Kardashian, η οποία έχει καθαρή περιουσία 1,8 δισεκατομμύρια δολάρια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ