Η Ριάνα διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της και εκείνη με τον Asap Rocky θα χαρίσουν αδερφάκι στον γιο τους. Η τραγουδίστρια εξέπληξε το κοινό στο φετινό Super Bowl καθώς εμφανίστηκε στη σκηνή με φουσωμένη κοιλίτσα, ανακοινώνοντας το ευχάριστο γεγονός.

Ο πατέρας της, όμως, ήταν κι εκείνος ανάμεσα στο κοινό που έμαθε για την εγκυμοσύνη της Ριάνα με την εμφάνισή της στο Super Bowl 2023. O Ronald Fenty, ο οποίος πέταξε από τα Μπαρμπέιντος για να παρακολουθήσει τον αγώνα είπε στο TMZ ότι δεν είχε ιδέα ότι η κόρη του περίμενε το δεύτερο παιδί της «Ω Θεέ μου! Το κοριτσάκι μου είναι έγκυος», θυμάται να είπε.

Ο πατέρας της, μάλιστα, δήλωσε ότι θα ήθελε η κόρη του να αποκτήσει ένα κοριτσάκι αυτήν τη φορά. Ο πατέρας της Ριάνα χώρισε από τη μητέρα της, Μόνικα, καθώς εκείνος αντιμετώπιζε προβλήματα με το αλκοόλ και με τις ουσίες όταν εκείνη ήταν 14 χρονών.

Ριάνα
Μάλιστα, η τραγουδιστρια τού είχε κάνει μήνυση την οποία απέσυρε το 2021, καθώς ισχυρίστηκε ότι ο πατέρας της προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί τη φήμη της.

Ο πατέρας της Ριάνα είχε μιλήσει για τον γιο της τραγουδίστριας, ο οποίος ήρθε στη ζωή τον Μάιο του 2022. «Τον λατρεύει. Είναι μια πολύ υπερπροστατευτική μητέρα. Μοιάζει πολύ με τη Ριάνα και τον Rocky», είχε πει και είχε τονίσει ότι δεν γνωρίζει αν το ζευγάρι θα παντρευτεί.

Η Ριάνα μιλώντας στη βρετανική Vogue για τον γιο της, είχε πει μεταξύ άλλων: «Όλα αυτά που λένε για τους γιους και τις μαμάδες, είναι μύθος. Η σχέση πατέρα και γιου είναι “τρελή”. Συνειδητοποίησα ότι η επικύρωση που πραγματικά χρειάζεσαι ως αγόρι είναι από τον πατέρα σου».

H Ριάνα κράτησε επίσης την εγκυμοσύνη της μυστική από τους φίλους της πριν το ανακοινώσει στον κόσμο. «Είναι γύρω μου, ξέρουν τις συνήθειές μου. Μου έλεγαν, “Δεν θέλετε να πιεις κάτι;”, “Δεν καπνίζεις;”. Ξέρουν ότι μισώ τα γλυκά και ξαφνικά ζητάω μπισκότα και ντόνατς. Αλλά τελικά, έπρεπε απλώς να τα αφήσω όλα έξω και ήταν όλοι σοκαρισμένοι, φυσικά, όπως και ο κόσμος σοκαρίστηκε επίσης», ειχε πει στο Ε! για την πρώτη εγκυμοσύνη της.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ