Η Ρένια Λουιζίδου φιλοξενήθηκε στο πλατό του Dot και αναφέρθηκε στις δύσκολες εργασιακές συνθήκες του χώρου της υποκριτικής αλλά και στο περιστατικό που λίγο έλειψε να της κοστίσει τη ζωή κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε αρχικά: “Είναι και μια δουλειά που βλέπεις την αδικία συχνά. Βλέπεις ανθρώπους να πηγαίνουν στράφι χωρίς να έπρεπε, άδικες συμπεριφορές, ασκήσεις εξουσίας. Δεν είναι ανάγκη να αισθανθείς ότι πρέπει να πεθάνεις από τη ντροπή σου πάνω στη σκηνή για να λειτουργήσεις καλλιτεχνικά.”

Το 2014 έπαθα μια περιτονίτιδα πολύ σοβαρή, κινδύνευσα πολύ να πεθάνω. Από μικρόβιο σε τουαλέτα στο γύρισμα. Η πρώτη σκέψη όλων ήταν θερμοπληξία. Είχα 41 πυρετό. Εμείς μπαίνουμε σε μια διαδικασία να πρέπει να αποδείξουμε ότι μπορούμε να παίζουμε σε όλες τις συνθήκες. Το χειρότερο είναι ότι πήγα και την άλλη μέρα και πήγα κατευθείαν από τη σκηνή στο νοσοκομείο. Από το φόβο μη σε πουν ντίβα που τους κρεμάς αναγκάζεσαι να πας με 40 πυρετό”, δήλωσε χαρακτηριστικά η Ρένια Λουϊζίδου.

Δείτε το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ