Η Ράνια Θρασκιά παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και αναφέρθηκε στην επαγγελματική της πορεία, αλλά και τον λόγο που δέχτηκε στο παρελθόν, να μετακομίσει στην εκπομπή «Όμορφος κόσμος» του MEGA.

Συγκεκριμένα η Ράνια Θρασκιά ανέφερε: «Ξεκίνησα από τη Θεσσαλονίκη. Δεν είχα κάποια δεδομένα στο χώρο, ένα τηλέφωνο να σηκώσω ή μια δυνατή πλάτη. Είχα μεγάλο άγχος στην παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων», δήλωσε αρχικά.

Όσο για την απόφασή της να συμμετέχει στην εκπομπή «Όμορφος Κόσμος», δήλωσε: «Πήγα γιατί είχα ρεπό το Σαββατοκύριακο. Στην ενημέρωση δεν είχα ρεπό, δεν είχα καλοκαίρια. Η πρώτη ερώτηση που έκανα ήταν “δεν θα δουλεύω δηλαδή Σαββατοκύριακο;”».

Τέλος αναφέρθηκε στις άλλες εκπομπές, που δοκίμασε. «Το “Κοιτάω μπροστά” ήταν μεγάλο ρίσκο για μένα, να φύγω από μια τόσο επιτυχημένη εκπομπή και ένα τόσο επιτυχημένο κανάλι. Το “ΕLATTE” στον ΑΝΤ1 ήταν δύσκολο, γιατί συνδύαζε δυο ώρες ενημέρωσης και δυο ψυχαγωγίας. Υπήρχε ένα συμβόλαιο που με κρατούσε δεσμευμένη. Υποτίθεται πως θα πηγαίναμε Σαββατοκύριακο. Δεν έγινε λόγω budget. Τελικά κάθε εμπόδιο για καλό, γιατί έτσι ξεκίνησαν οι σπουδές μου. Με τον ΑΝΤ1 φέτος συζήτησα για την εκπομπή του σαββατοκύριακου αλλά όχι τώρα, στην αρχή της σεζόν», ανέφερε.

«Θα ήθελα να επιστρέψω στην τηλεόραση με το “Κοιτάω Μπροστά” προσαρμοσμένο στο 2023», συμπλήρωσε κλείνοντας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ