Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει η Μέγκι Ντρίο, καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα της, η οποία νοσούσε με COVID-19 και ήταν μόνο 64 ετών.

Η Μέγκι Ντρίο, σε τηλεφωνική της επικοινωνία με το Πρωινό την Παρασκευή, σοκαρισμένη, ανέφερε με λυγμούς: «Η μητέρα μου έφυγε από κορονοϊό. Είχε μια ασθένεια για την οποία έπαιρνε ένα φάρμακο που δεν επέτρεπε να εμβολιαστεί. Με βάση όσα είπαν οι γιατροί, ήταν επίφοβο να κάνει το εμβόλιο. Ήταν 8 μέρες διασωληνωμένη στο Ιπποκράτειο στη Θεσσαλονίκη. Έδινε μια μάχη πολύ δυνατή. Είχαμε την ελπίδα μέχρι τελευταία στιγμή ότι θα σωθεί. Είναι η μητέρα μου και θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Η μητέρα μου ήθελε να εμβολιαστεί, εγώ ήθελα να εμβολιαστεί… Αυτό που έχω να πω είναι όσοι μπορούν να εμβολιαστούν»

Το βράδυ της Κυριακής η Μέγκι Ντρίο έκανε στο Instagram μια σπαρακτική ανάρτηση για τον θάνατο της μητέρας της, στην οποία έγραψε: «Μαμά μου εγώ θα σε θυμάμαι έτσι να παίζουμε. Και να μου χαμογελάς από εκεί ψηλά. Δε μπορώ να σου πω αντίο γιατί πάντα θα είσαι μέσα μου και στη σκέψη μου, αλλά ο πόνος που νιώθω δε περιγράφεται. Και ξέρω πως πρέπει να μάθω να ζω με αυτόν πλέον και να σου αποδείξω πως ό,τι κάνω από εδώ και πέρα, θα το κάνω πάνω από όλα για σένα. Καλό παράδεισο, σε αγαπάω πολύ».

https://www.instagram.com/p/CXZRJ55t-H4/?utm_source=ig_embed

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ