Παγκύπρια θλίψη υπάρχει από το πρωί για το θάνατο της σπουδαίας ηθοποιού, Δώρας Κακουράτου. Η μεγάλη κυρία του θεατρού έφυγε από τη ζωή, χθες βράδυ Τρίτης 13 Δεκεμβρίου, νικημένη από τον καρκίνο με τον οποίο είχε διαγνωστεί τους τελευταίους μήνες.

Σε φορτισμένο κλίμα, η Κύπρια ηθοποιός Έλια Ιωαννίδου σε τηλεφωνική σύνδεση που είχε σήμερα στην εκπομπή ”Με αγάπη Χριστιάνα”, μίλησε για την αείμνηστη ηθοποιό, τη σχέση που είχαν μεταξύ τους και τις αναμνήσεις που κρατάει από τη Δώρα Κακουράτου.

Μεταξύ άλλων, η Έλια Ιωαννίδου ανέφερε «Ήταν ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου. Στιγμάτισε τη ζωή μου, άνοιξε μια μεγάλη, τεράστια αγκαλιά για μένα… ήταν σαν μάνα, συμβουλάτορας, δάσκαλος, φίλη… Πάντα σε οτιδήποτε συνέβαινε, σε οποιαδήποτε αδικία γινόταν προς το πρόσωπό μου στεκόταν μπροστά, βράχος, να με υπερασπιστεί … Για μένα είναι ψέμα, νιώθω τον ίδιο πόνο όπως έχασα τον παπά μου».

Δείτε όσα μοιράστηκε η Έλια Ιωαννίδου:

Νωρίτερα, η Έλια Ιωαννίδου είχε μοιραστεί μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook το δικό της «αντίο» στη Δώρα Κακουράτου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ