Στην πρώτη γραμμή των της ενημέρωσης για τις Προεδρικές Εκλογές 2023 βρίσκεται ο Alpha Kύπρου.

Η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα με το κορυφαίο τεχνικό προσωπικό ετοιμάζονται για μια ημέρα εκλογών που θα μεταδώσει το κλίμα από όλες τις πόλεις της Κύπρου, θα παρουσιάσει το έγκυρο exit poll με εντυπωσιακά και ευανάγνωστα γραφικά και θα αναλύει το εκλογικό αποτέλεσμα με έγκριτους δημοσιογράφους και πολιτικά πρόσωπα.

Από τις 06.45 η Κάτια Σάββα και η Κατερίνα Αγαπητού θα ανοίξουν την “κάλπη” της εκλογικής ημέρας ενώ στις 16.30 η Αιμιλία Κενεβέζου και ο Διευθυντής Ειδήσεων του Alpha Κύπρου, Γιώργος Κασκάνης θα πάρουν την σκυτάλη για να παρουσιάσουν το εκλογικό αποτέλεσμα.

Δείτε ένα μικρό βίντεο από τις προετοιμασίες

Επί ποδός και το Alphanews.live

το AlphaNews.live ξέρουμε να κάνουμε έγκυρες, αντικειμενικές και άμεσες εκλογές και η συντακτική μας ομάδα σε συνεργασία με την δημοσιογραφική ομάδα του Alpha, θα φροντίσει για την καλύτερη δυνατή κάλυψη την ερχόμενη Κυριακή.

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις μέσω του LIVE μας το οποίο θα ανοίξει με ζωντανή ροή ειδήσεων από τις 6 το πρωί. Το άνοιγμα της κάλπης, οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών, η προσέλευση, τα Exit Polls του Alpha και των υπόλοιπων τηλεοπτικών σταθμών και η πορεία της καταμέτρησης.

Ζωντανή ροή αποτελεσμάτων με γραφικά ανά επαρχία και υποψήφιο.

Αναλύσεις για τα αποτελέσματα και την επόμενη ημέρα στα επιτελεία και τα πολιτικά κόμματα. Οι νικητές και οι ηττημένοι και οι πρώτες ενδείξεις για πιθανές συνεργασίες ενόψει του β’ γύρου. Σχολιασμός από πολιτικούς και κομματικούς παράγοντες, αντιδράσεις και όχι μόνο.

Οι εκλογές στο διαδίκτυο, στο AlphaNews.live.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ