Με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία περιμένουν να υποδεχτούν το πρώτο τους παιδάκι, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Το ζευγάρι που μοιράζει τη ζωή του μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης δε βλέπει την ώρα να έρθει στον κόσμο ο γιος τους. Η Ιωάννα Τούνη μάλιστα, όλο αυτό το διάστημα από τη μέρα που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, μοιράζεται αρκετά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω των οποίων δείχνει το πως βιώνει αυτή την κατάσταση.

Από την ημέρα που η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποκάλυψαν πως θα γίνουν γονείς, καθημερινά δέχονται αμέτρητες ευχές, ωστόσο, από τα σχόλια και τα μηνύματά τους δεν λείπουν και τα αρνητικά μηνύματα, τα οποία δεν διστάζουν να δείξουν δημόσια.

Αυτό έκανε και χθες, Δευτέρα 3/10 ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος δημοσίευσε μια φωτογραφία με ένα προσβλητικό σχόλιο που δέχτηκε και τον εξόργισε. Συγκεκριμένα, ο ακόλουθός του αναφέρθηκε στο ροζ βίντεο της Ιωάννα Τούνη που είχε διαρρεύσει, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να απαντά: «Υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι, αν μπορείς να τους πεις. Και είναι και γυναίκα».

Δείτε τη φωτογραφία:

Η πρώην συνεργάτιδα του Δημήτρη Αλεξάνδρου, Κατερίνα Καινούργιου εξοργίστηκε με το σχόλιο και το θράσσος των χρηστών του διαδικτύου και έγινε θέμα συζήτησης στην εκπομπή της ”Super Kατερίνα”.

Δείτε τι είπε:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ