Στο πλαίσιο φωτογράφισης, η Κατερίνα Γερονικολού κλήθηκε να φορέσει νυφικά φορέματα και το αποτέλεσμα ήταν άκρως εντυπωσιακό.

Η δημοφιλής ηθοποιός διατηρεί δεσμό με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη τα τελευταία χρόνια, και οι δυο τους περνούν μια όμορφη κοινή καθημερινότητα, με τον ηθοποιό και σύντροφό της να δηλώνει στο “7 Μέρες Tv”: «Αγαπώ την πειθαρχία της και το πώς δουλεύει ακατάπαυστα, όταν παίρνει ένα πρότζεκτ στα χέρια της. Δεν έχω δει κανέναν άλλο επαγγελματία στη διαδρομή μου να εργάζεται τόσο πολύ. Είναι εξαιρετική. Όσον αφορά την ιδιωτική μας ζωή, είναι ο άνθρωπός μου, με στηρίζει, με ανέχεται, είναι ο δεύτερος εγκέφαλός μου. Μόνο θετικά πράγματα μπορώ να πω για την Κατερίνα».

Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μπορεί να μην βιάζονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους μέσω του γάμου, ωστόσο αν αυτό συμβεί τότε η ηθοποιός είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσει μια εντυπωσιακή νύφη, αν κρίνουμε από τις εικόνες.

«Για μένα ο γάμος δεν σημαίνει κάτι περισσότερο ή διαφορετικό από μια συγκατοίκηση», είχε συμπληρώσεις επίσης ο ηθοποιός.

Παράλληλα, η Κατερίνα Γερονικολού μοιράστηκε και ένα μικρό βίντεο όπου επίσης φορά ένα άλλου ύφους νυφικό.

«Δεν υπάρχει καθόλου ανταγωνισμός ανάμεσα μας. Εάν υπήρχε δεν θα έπρεπε να είμαστε μαζί ζευγάρι. Θεωρώ ότι τα ζευγάρια είναι κατά βάση σύμμαχοι, συνοδοιπόροι και θέλουμε ο ένας το καλό του άλλου. Αν δεν το θέλαμε ο ένας το καλό του άλλου, ξέχωρα από τον εαυτό μας, νομίζω πως κάτι δεν θα πήγαινε καλά», είχε αναφέρει στο παρελθόν η δημοφιλής ηθοποιός, η οποία θα συμπρωταγωνιστήσει στη σειρά “Πεθαίνω για σένα” στην ΕΡΤ, με τα γυρίσματα να έχουν ήδη ξεκινήσει ώστε να προβληθεί στις οθόνες μας τον Φεβρουάριο του 2022.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ