Σε ένα νέο ξέσπασμα προχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό, το πρωί της Πέμπτης 9 Μαρτίου.

Ο παρουσιαστής έστειλε μήνυμα προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις και τόνισε ότι θέλει να τον αφήσουν να κάνει την εκπομπή του, όπως εκείνος και η ομάδα του θεωρούν. Ακόμα, ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε ξανά στους τραγουδιστές που επέλεξαν να εμφανιστούν σε νυχτερινά κέντρα, λίγες ημέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη, επισημαίνοντας πως έμαθε ότι δεν πήγαν τα χρήματα στα νοσοκομεία και στους τραυματίες.

Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής ανέφερε: «Αχ Θεέ μου… Τι να πω και τι να ομολογήσω. Μικρός ο πρόλογος σήμερα, όπως κι εχθές. Ξέρετε τι γίνεται; Όταν λέει κάποιος κάτι, καλό είναι να αποτυπώνουμε σε αναπαραγωγές αυτά που λέει και να μην αναπαράγουμε κάτι άλλο. Αναφέρομαι στα social media -ούτε φουσκώνω στα αποθεωτικά σχόλια, ούτε απογοητεύομαι στα αρνητικά.

Και δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι εσείς στην ελληνική τηλεόραση, αντί να ασχολείστε με τις δικές σας σκαλέτες και τις δικές σας εκπομπές… Κάντε το! Έχω πει εγώ ποτέ κανείς τι θα κάνει; Μία εκπομπή ρημάδα σας ενοχλεί και βγαίνετε και λέτε πώς θα κάνουμε εμείς την εκπομπή μας! Τι σας κόφτει; Αφήστε να την κάνουμε όπως λέει η συνείδησή μας. Καταλάβατε ότι γίνανε κάποιες αλλαγές σε αυτή την εκπομπή, ότι έγινε δημοσιογραφική. Δεν είναι απόφαση δική μου αλλά του σταθμού. Και εγώ έτσι πρότεινα και πιστεύω ότι είναι η σύγχρονη τηλεόραση.

Μπορεί και να πάνε και μακάρι να πάνε. Το ξαναλέω και μείνετε σε αυτό κύριοι που μου κάνετε κριτική. Δε με θλίβει το γεγονός πως κάποιοι τραγούδησαν. Πιστεύω πως μέσα τους το έχουν μετανιώσει. Με θλίβει ότι αυτοί που τραγούδησαν γνώριζαν πως τα μαγαζιά τους θα γέμιζαν με ανθρώπους που ήταν διατεθειμένοι να χορέψουν τσιφτετέλι και να διασκεδάσουν 2 μέρες μετά το μεγάλο θανατικό. Αυτό με ενόχλησε, η νοοτροπία ενός λαού. Δε με ενόχλησε κανένας τραγουδιστής. Για να το ξεκαθαρίσω. Και βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Όχι για τη νοοτροπία, δεν πήγα να χορέψω. Εννοώ για τις δικές μου παραλείψεις, ευθύνες και λάθη».

Δείτε το ξέσπασμα του παρουσιαστή:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ