Η μεγάλη μάχη για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της Κύπρου, προσέλκυσε μεγάλο ενδιαφέρον με χιλιάδες τηλεθεατές να παρακολουθούν τις εξελίξεις, τις ανατροπές αλλά και την εκλογική διαδικασία με συνεχή ροή αποτελεσμάτων.

Όλη μέρα… Alpha

Ο Alpha για μια ακόμη φορά βρέθηκε στην πρώτη γραμμή των κρίσιμων γεγονότων. Από τις 06:45 με τις Κάτια Σάββα και Κατερίνα Αγαπητού μετέφερε τον παλμό της ημέρας, τις ψηφοφορίες και το κλίμα από όλες τις επαρχίες καθώς και συζητήσεις στο στούντιο.

Με βασικό γνώμονα της αξιοπιστία και την καινοτομία, η Αιμιλία Κενεβέζου και ο Γιώργος Κασκάνης παρουσίασαν την εκλογική βραδιά στις 16.30 με την κορύφωση της κρίσιμης αναμέτρησης.

Οι συνδέσεις με όλα τα επιτελεία και τα κόμματα, ο σχολιασμός των εξελίξεων, τα εντυπωσιακά γραφικά παρουσίασης των αποτελεσμάτων, το exit poll και η απ’ ευθείας μετάδοση της ανακήρυξης του νέου προέδρου, κέντρισαν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Οι τηλεθεατές ψήφισαν Alpha Κύπρου

Για την εκλογική ημέρα της 12ης Φεβρουαρίου, η οποία ανέδειξε Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, ο Alpha “κέρδισε” τη δική του μάχη. Με άξονα την εγκυρότητα, την αμεσότητα, το ρεπορτάζ από όλα τα σημεία που “χτύπαγε” ο εκλογικός παλμός και την δυνατή δημοσιογραφική ομάδα του καναλιού, ανέβηκε άνετα στο βάθρο της κορυφής.

Οι τηλεθεατές σε μια ακόμη σημαντική βραδιά για τον κυπριακό λαό από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βραδύ επέλεξαν Alpha Κύπρου.

Συγκεκριμένα ο Alpha πήρε την ψήφο των τηλεθεατών και συγκέντρωσε ποσοστό 15.1% αφήνωντας πίσω το δεύτερο κανάλι, το οποίο ήταν το Sigma με ποσοστό 14.2%.

Στην τρίτη θέση βρέθηκε σε “ισοπαλία” το ΡΙΚ και ο Ant1 με ποσοστό 12.6%, ενώ το Omega σημείωσε 11.2%, καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση.

  • -Alpha: 15.%
  • -Sigma: 14.2%
  • -Αnt1: 12.6%
  • -ΡΙΚ: 12.6%
  • -Οmega: 11.2%

Η πιο κρίσιμη εβδομάδα είχε την σφραγίδα του Alpha

O Αlpha βρέθηκε στην κορυφή του πίνακα της τηλεθέασης και στο σύνολο της εβδομάδας για το τηλεοπτικό κοινό (παίρνοντας σκυτάλη από την επιτυχημένη πρώτη εβδομάδα των εκλογών) με ποσοστό 15.7%, αφήνωντας πίσω το δεύτερο κανάλι με διαφορά σχεδόν 3%.

Δείτε τον πίνακα με τα ποσοστά τηλεθέασης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ