Τις τραυματικές μνήμες από την παιδική της ηλικία μοιράστηκε με δάκρυα στα μάτια η «Άρια Σταρκ» του Game Of Thrones, Μέισι Γουίλιαμς.

Η Μέισι Γουίλιαμς, η οποία έγινε γνωστή και αγαπήθηκε πολύ μέσα από τον ρόλο της «Άρια Σταρκ» στη διάσημη σειρά, τρία χρόνια μετά το τέλος της παραγωγής, έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη για τη ζωή της.

Η νεαρή ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά της χρόνια πολύ συγκινημένη και παραδέχτηκε πως δεν πέρασε καθόλου εύκολα. Όπως δήλωσε, ο πατέρας της την κακοποιούσε από την ηλικία των 8 ετών.

«Λοιπόν, εγώ, ως μικρό παιδί πριν από την ηλικία των οκτώ ετών, είχα μια τραυματική σχέση με τον μπαμπά μου. Και δεν θέλω να ασχοληθώ πολύ με αυτό γιατί επηρεάζει τα αδέρφια μου και ολόκληρη την οικογένειά μου. Αλλά, αυτό πραγματικά κατανάλωσε πολλή ενέργεια από την παιδική μου ηλικία. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, δυσκολεύομαι πολύ να κοιμηθώ. Νομίζω ότι πολλά από τα τραυματικά πράγματα που συνέβαιναν, δεν κατάλαβα ότι ήταν λάθος. Αλλά ήξερα – θα κοιτούσα γύρω μου τα άλλα παιδιά και θα έλεγα: Γιατί δεν φαίνεται να καταλαβαίνουν αυτόν τον πόνο, τον τρόμο ή τον φόβο; Πού είναι η χαρά – πότε έρχεται για μένα;», ανέφερε χαρακτηριστικά η νεαρή ηθοποιός.

Η Μέισι Γουίλιαμς, πρωταγωνίστρια του Game Of Thrones σε μία μεγάλη αποκάλυψη

Η μόνη που κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει ήταν η δασκάλα της. Όπως είπε η ηθοποιός, τη ρωτούσε συνεχώς διάφορα πράγματα, εύστοχα πάντα, που την έκαναν να καταλάβει ότι υπάρχει πρόβλημα στο σπίτι της.

«Με ρωτούσε αν έφαγα πρωινό και της έλεγα όχι. Μετά με ρωτούσε κι άλλα πράγματα και έφτασε να καλέσει τη μητέρα μου στο σχολείο. Ήρθε και με πήρε αμέσως. Ήταν η μόνη φορά που όλες οι πόρτες ξαφνικά ήταν ανοιχτές και τα πράγματα ήταν στη θέση τους. Εγώ όμως δεν το καταλάβαινα», αναφέρει σήμερα η Μέισι Γουίλιαμς.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ