Μάχη για τη ζωή του κατά του καρκίνου του προστάτη δίνει ο ηθοποιός James Michael Tyler.

Ο πρωταγωνιστής, γνωστός σαν «Gunther» από τον ομώνυμο ρόλο του στα «Φιλαράκια», διαγνώστηκε για πρώτη φορά με την ασθένεια το 2018, σε μια εξέταση ρουτίνας.

Ο σταρ της αγαπημένης Αμερικάνικης τηλεοπτικής σειράς παρακολούθησε, τα επόμενα χρόνια, την εξέλιξη της υγείας του, παρέλειψε ένα τσεκάπ, λόγω πανδημίας, που είχε ως αποτέλεσμα στο πρόσφατος έλεγχος του: το καρκίνο να εξαπλώνεται στα οστά του και πλέον έχει παραλύσει το κάτω μέρος του σώματος του. Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο 59χρονος σταρ δεν φάνηκε να είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος, λέγοντας: «Αργά ή γρήγορα θα νικήσει».

Σχετικά με την αρχική διάγνωση, που είχε γίνει στα 56 του, είπε: «Κάναμε μια εξέταση αίματος για το PSA, ειδικό προστατικό αντιγόνο, και έβγαλε ένα υπερβολικά ψηλό νούμερο… ήταν ξεκάθαρο ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Σχεδόν αμέσως, μου τηλεφώνησε ο γιατρός μου και μου είπε: Θέλω να έρθεις αύριο γιατί υποψιάζομαι ότι έχεις σοβαρό πρόβλημα με τον προστάτη».

Το σοβαρό πρόβλημά του έγινε η αφορμή για όλων των ανδρικών πληθυσμό να μην αμελά τα τσεκάπ του, προσθέτοντας πως όσο νωρίτερα εντοπίσει κάποιος το πρόβλημα, τόσο περισσότερες επιλογές θεραπείας θα έχει στη διάθεσή του.

Όταν ο Craig Melvin τον ρώτησε «τι θα έκανε διαφορετικά;», ο αγαπημένος μας ηθοποιός απάντησε χαρακτηριστικά, λέγοντας: «Θα άκουγα την υπέροχη σύζυγό μου, που ήταν συνεχώς δίπλα μου και μου έδινε δύναμή μέσα από όλα αυτά…»

Η κατάστασή του ήταν η αιτία που δεν έδωσε το «παρών» του στο Friends Reunion παρά μόνο μέσω Zoom. Σχετικά με εκείνη την περίοδο, είπε: «Ειλικρινά, ήταν τα καλύτερα δέκα χρόνια της ζωής μου. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ μια καλύτερη εμπειρία. Όλοι εκείνοι οι τύποι ήταν φανταστικοί, ήταν απόλαυση να συνεργάζεσαι μαζί τους».

Δείτε το σχετικό βίντεο που μιλάει για το πρόβλημα υγείας του:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ