Αντιδράσεις προκάλεσε στα social media η ανάρτηση του Περικλή Κονδυλάτου, με την οποία ζητούσε από τους διαδικτυακούς τους φίλους να σταματήσουν τις επιθέσεις και τα έντονα σχόλια κατά της Εύας Καϊλή.

Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων και πρώην παίκτης του Survivor ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ήταν λάθος αυτό που έγινε; ΝΑΙ! Βεβαίως!Το επικροτώ;;; Όχι! Όμως όταν μια Ελληνίδα βάλλεται στο εξωτερικό η υποχρέωση μας είναι να την στηρίξουμε ως Ελληνίδα, ως γυναίκα, ως εκπρόσωπο της πατρίδας μας».

Λίγες ώρες μετά την ανάρτηση που προκάλεσε αντιδράσεις, ο Περικλής Κονδυλάτος δημοσίευσε περισσότερες φωτογραφίες από το αρχείο του, δίπλα στην Εύα Καϊλή, όταν είχαν βρεθεί μαζί στο Ευρωκοινοβούλιο το 2016.

«Βρυξέλλες περίπου το 2016 αν δεν κάνω λάθος. Καλεσμένοι του Ευρώκοινοβουλιου για ένα πρόγραμμα ενημέρωσης για ευρωπαικους σχεδιαστές. Δεν θυμάμαι να βγήκε κάτι από αυτό, θυμάμαι που την Ελληνικη αποστολή υποδέχτηκε η Εύα Καϊλη και η Θισβη Εκμετζογλου. Μετά κάναμε και ένα Fashion show.

Στην αποστολή συμμετείχαν Ο Χάρης Τσιμόγιαννης, Η Εύη Γκριντέλα, η Έλενα Ζουρνατζή και ο Βασίλης Ζούλιας. Θυμάμαι ότι ήταν και το team της Zeus & Dion εκεί. Όλοι μου είχαν δώσει την καλύτερη εντύπωση. Και η Εύα και η αδερφή της. Έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν για να μας κατατοπίσουν. Γνωρίσαμε πολύ σημαντικούς ανθρώπους αλλά δεν υπήρξε κάτι μετά από αυτό. Οι μόνοι που ήταν αποστασιωποιημενοι ήταν το team της Zeus & Dion…»  έγραψε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Δείτε την ανάρτηση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ