Έντονα σχόλια και αντιδράσεις στο διαδίκτυο προκάλεσε ένα βίντεο που δημοσίευσε χθες η Τζούλια Νόβα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια θέλησε να σχολιάσει χαριτολογώντας όλες εκείνες τις μητέρες που παραπονιούνται για την κούραση που έχουν λόγω της μητρότητας. Συγκεκριμένα, είπε «Θέλω να μιλήσω σε όλες εσάς οι οποίες μονίμως παραπονιέστε για το πόσο κουρασμένες είστε από τα παιδιά σας. Δηλαδή πραγματικά, δικιά σας απόφαση δεν ήταν να τα γεννήσετε; Τι να πω;» τόνισε το μοντέλο και παρουσιάστρια για τη μητρότητα και προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων και σχολίων από άλλες μητέρες στα social media.

Δείτε το βίντεο που υπήρξε η αφορμή για σχόλια:

Ωστόσο, χθες Πέμπτη 18 Νοεμβρίου η ίδια θέλησε να απαντήσει στα κακοπροαίρετα σχόλια που δέχτηκε στο Instagram με νέο βίντεο.

«Μια παρένθεση παιδιά, όλοι εσείς μου στέλνετε κακοπροαίρετα μηνύματα, τα οποία έχουν να κάνουν με το βιντεάκι το χιουμοριστικό που ανέβασα χθες… Σας παρακαλώ πιείτε ένα ξυδάκι, καλό θα είναι, κουνήστε το κεφαλάκι σας, προσπαθήστε να κοιτάξετε τη δουλειά σας αφήστε τους άλλους να εκφραστούν όπως θέλουν. Δεν έχω να δώσω αναφορά σε κανέναν, μπορώ να κάνω ό,τι θέλω όπως και εσείς το ίδιο! Θα σας αρέσει να σας πω εγώ πώς να κάνετε τη ζωή σας;» τόνισε η Τζούλια Νόβα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ