Άλλο ένα πρόσωπο της ελληνικής showbiz τοποθετήθηκε για την κόντρα που ξέσπασε αυτή την εβδομάδα, μεταξύ Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και Φωτεινής Πετρογιάννη. Συγκεκριμένα, ο Στηβ Μιλάτος, που είχε συνεργαστεί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην εκπομπή ”Σπίτι μου Σπιτάκι μου”, συνάντησε την κάμερα της εκπομπής ”Super Κατερίνα” και τη δημοσιογράφο Φαίη Φώτου και προχώρησε σε δηλώσεις.

«Ποτέ δεν είναι αργά να μετανιώσεις για κάτι το οποίο πιστεύεις ότι έχεις κάνει λάθος, το θέμα είναι να το καταλάβεις και να το διορθώσεις. Νομίζω ότι η Κωνσταντίνα το κατάλαβε στην καλύτερη περίοδο της ζωής της, τώρα που γίνεται μητέρα και νομίζω αυτό την κάνει καλύτερο άνθρωπο και καλύτερη μητέρα στο παιδί που θα έρθει στη ζωή. Αντί να την παινέψουν για όλο αυτό έπεσαν να την φάνε», σχολίασε αρχικά ο Στηβ Μιλάτος. 

Όσον αφορά στην κόντρα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με την Φωτεινή Πετρογιάννη, το μοντέλο σημείωσε: «Πιστεύω ότι ήταν και δικός της λάθος. Ο καθένας να κοιτάει την καμπούρα του λέω εγώ. Ήταν η ώρα να καταλάβει τα λάθη της και τα λάθη έρχονται. Εγώ δεν βίωσα κάτι περίεργο στη συνεργασία μου με την Κατερίνα. Η Κωνσταντίνα ίσως αντιδρούσε έτσι γιατί την κουτσομπόλευαν και μάλλον αυτή τη στάση ήταν η άμυνά της. Δεν αρκεί μια συγγνώμη, αλλά δεν αναιρεί την πράξη και την σκέψη», πρόσθεσε ο Στηβ Μιλάτος. 

Το μοντέλο τοποθετήθηκε και για τις δηλώσεις που είχε κάνει παλιότερα για συνεργάτιδες-οχιές: «Τη Φωτεινή Πετρογιάννη δεν την γνωρίζω προσωπικά οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Ήταν άνθρωποι που ήταν πάνω στο πλατό, όπου εκείνη την περίοδο χρησιμοποιούσαν τη δύναμή της για να ανέβουν, να παίζουν πιο έντονα στα social media για να τους βγάζουν φωτογραφίες και να ασχολούνται μαζί τους. Δεν αρκεί μια συγγνώμη αλλά δεν αναιρεί την πράξη και τη σκέψη».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ