Σε νοσοκομείο της Αθήνας χρειάστηκε να μεταφερθεί πρώην παίκτης του Survivor ενώ βρισκόταν για διακοπές στη Μύκονο.

Ο λόγος για τον… Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, που με ανάρτηση στα social media του ανέφερε πως ανέβασε υψηλό πυρετό την περασμένη Δευτέρα, 8 Αυγούστου, ενώ ο έντονος βήχας τον δυσκόλευε αρκετά στην ομιλία του. 

Ο γνωστός make up artst δήλωσε «Η κατάσταση της υγείας μου επιδεινώθηκε κατά πολύ. Ο πυρετός ανέβηκε 39,5 όπως είναι τις τελευταίες τρεις ημέρες και ο βήχας έχει γίνει υπερβολικά έντονος σε σημείο που δεν μπορώ να μιλήσω. Ήρθα εσπευσμένα από τη Μύκονο σήμερα. Θα με δει η γιατρός μου και προφανώς θα νοσηλευτώ κάποιες ημέρες σε ένα νοσοκομείο. Μόλις νιώσω καλύτερα θα είμαι και πάλι κοντά σας και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για τα μηνύματά σας τα οποία είναι πάρα πολλά και το εκτιμώ», έγραψε στο instagram ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Πλέον, ο πρώην Survivor βρίσκεται στο σπίτι του, ωστόσο δεν έχει αναρρώσει ακόμα πλήρως. Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενημέρωσε τους followers του για τη κατάσταση της υγείας του. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ταλαιπωρείται ακόμα από τα συμπτώματα όπως έντονη καταρροή και ρίγος.

Δείτε τι μοιράστηκε:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ