Η Priyanka Chopra έχει κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφία της με τίτλο “Unfinished,” μέσω της οποίας δίνει στους αναγνώστες μια γεύση για τις τελευταίες δύο δεκαετίες της ζωής αλλά και της καριέρας της. Εκτός του ότι μοιράζεται μερικά σημεία κλειδιά από τη ζωή της, η διάσημη ηθοποιός αποκαλύπτει και αρκετές λεπτομέρειες από την στιγμή που επέλεξε να παρέμβει στο πρόσωπό της.

Σύμφωνα με το E! News, η Priyanka, αναφέρει σε ένα κεφάλαιο του βιβλίου της ότι ανακάλυψε έναν πολύποδα στη μύτη της ο οποίος της δημιούργησε μόλυνση. Η ηθοποιός προγραμμάτισε να κάνει μία επέμβαση ρουτίνας, αλλά η διαδικασία πήγε στραβά, όταν ο χειρουργός “ξύρισε” κατά λάθος τη γέφυρα της μύτης της, στην προσπάθειά του να αφαιρέσει τον ιστό.

“Η μύτη μου είχε χαθεί. Το πρόσωπό μου έδειχνε τελείως διαφορετικό και δεν ήμουν πια εγώ,” γράφει στην περιγραφή σύμφωνα με το Insider. “Δεν είχα καμία ελπίδα. Κάθε φορά που κοιτούσα τον καθρέπτη ήταν σαν με κοιτά ένας άγνωστος και ένιωθα ότι δεν θα έχω ξανά αυτοπεποίθηση.”  Έπειτα από λίγο καιρό, η Priyanka Chopra συζητιόταν στους κύκλους των celebrities και κατέληξε στο να χάσει δύο ρόλους, ενώ όλοι την φώναζαν “Πλαστική Chopra.”

“Η καριέρα μου βασίζεται τόσο πολύ στη φυσική παρουσία και η δική μου δεν είχε ξεκινήσει καλά καλά,”  γράφει στην αυτοβιογραφία. Μετά από χρόνια, η ίδια παραδέχτηκε ότι το πρόσωπό της δεν έχει επανέλθει και ας έχει κάνει μερικές ακόμη επεμβάσεις για να επαναφέρει τη μύτη της.

“Πλέον όταν κοιτώ τον εαυτό μου στον καθρέπτη, δεν εκπλήσσομαι. Έχω συμφιλιωθεί με το διαφορετικό εγώ μου.”

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ