Η πριγκίπισσα της Ουαλίας γιόρτασε τα 41α γενέθλιά της, σήμερα Δευτέρα 9 Ιανουαρίου με τον βασιλιά Κάρολο και τη βασιλική σύζυγό Καμίλα, να της εύχονται και μέσα από τα social media, με ένα τρυφερό μήνυμα.

Αν και συνήθως, η πριγκίπισσα Κέιτ πραγματοποιεί δημόσιες εμφανίσεις ανήμερα των γενεθλίων της, φέτος πέρασε αυτή την ξεχωριστή ημέρα ιδιωτικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πριγκίπισσα της Ουαλίας γιόρτασε τα γενέθλιά της στο σπίτι της μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Γουίλιαμ και τα τρία παιδιά τους, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις.

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας είχε γιορτάσει και πριν δύο χρόνια, το 2021, τα 39α γενέθλιά της, καθώς τότε είχε επιβληθεί lockdown. Πιο συγκεκριμένα είχε κάνει ένα tea party για πολύ αγαπημένα της πρόσωπα.

Πριγκίπισσα της Ουαλίας: Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας γιόρτασε τα 41α γενέθλιά της

Αυτή την εβδομάδα, εν μέσω των πιπεράτων αποκαλύψεων του πρίγκιπα Χάρι στην αυτοβιογραφία του με τίτλο «Spare» και των δύο συνεντεύξεων που παραχώρησε για την προώθηση αυτής, η Κέιτ και ο Γουίλιαμ αναμένεται να επιστρέψουν στα βασιλικά τους καθήκοντα.

Το βιβλίο κυκλοφορεί αύριο, Τρίτη 10 Ιανουαρίου και απασχολεί τα διεθνή Μέσα με τις αποκαλύψεις του πρίγκιπα Χάρι που αφορούν τη σχέση του με τον αδερφό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ αλλά και τη συμπεριφορά του πριγκιπικού ζεύγους της Ουαλίας στη Μέγκαν Μαρκλ.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ