Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό λύνει τη σιωπή της για πρώτη φορά για την ασθένεια που την ταλαιπωρεί: «Το μονοπάτι είναι μακρύ, δύσκολο και επίπονο». Η 44χρονη πριγκίπισσα πέρασε σχεδόν ένα χρόνο μακριά από την οικογένειά της και το πριγκιπάτο του Μονακό, καθώς βρισκόταν στη γενέτειρά της, στην Νότια Αφρική, υποβαλλόμενη σε μία θεραπεία για μία απροσδιόριστη πάθηση που την ταλαιπωρεί.

Στη συνέχεια η πριγκίπισσα Σαρλίν μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική στην Ελβετία, στην δύσκολή προσπάθεια που κατέβαλε για να επιστρέψει δίπλα στον 64χρονο σύζύγό της, πρίγκιπα Αλβέρτο και στα παιδιά τους. Αλλά στη συνέντευξή της στην εφημερίδα Monaco Matin η πριγκίπισσα δήλωσε αποφασισμένη να ξεπεράσει τα προβλήματά της. «Η κατάσταση της υγείας μου είναι ακόμα εύθραυστη και δεν θέλω να βιάζομαι. Το μονοπάτι είναι μακρύ, δύσκολο και πολύ επίπονο», δήλωσε.

Πριγκίπισσα Σαρλίν: «Το μονοπάτι είναι μακρύ, δύσκολο και πολύ επίπονο»

Αναφερόμενη στα δίδυμα παιδιά της, Gabriella και Jacques, η πριγκίπισσα είπε: «Όταν επέστρεψα στο Πριγκιπάτο, εστίασα όλη την ενέργειά μου στα παιδιά μου, στο σύζυγό μου και στην υγεία μου γιατί αυτή είναι η προτεραιότητά μου». Αρνήθηκε τις φήμες που μιλούν για ένα ενδεχόμενο διαζύγιο και μία μόνιμη μετακόμισή της στην Ελβετία: «Είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψα στο Μονακό στην οικογένειά μου».

Η πριγκίπισσα Σαρλίν αρρώστησε για πρώτη φορά στην Νότια Αφρική, πέρυσι τον Μάιο, κατά τη διάρκεια μίας επίσκεψης 10 ημερών.

Διαψεύδει τις φήμες που μιλούν για διαζύγιο

Στη συνέντευξή της, αναφέρθηκε για πρώτη φορά στις φήμες που μιλούν για το διαζύγιο της με τον πρίγκιπα Αλβέρτο. «Θέλεις να μιλήσουμε για τις φήμες περί διαζυγίου ή για το νέο μου σπίτι στην Ελβετία; Εξακολουθώ να το βρίσκω λυπηρό που κάποια Μέσα διαδίδουν τέτοιες φήμες για τη ζωή και τη σχέση μου!», είπε η πριγκίπισσα Σαρλίν.

Και πρόσθεσε: «Όπως όλοι μας, έτσι και εμείς είμαστε άνθρωποι και έχουμε συναισθήματα και αδυναμίες. Μόνο που η οικογένειά μας είναι εκτεθειμένη στα Μέσα και η παραμικρή αδυναμία μας αναμεταδίδεται».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ