Ο Κωνσταντίνος Αλέξιος, ο γιος του Πρίγκιπα Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, αποτελεί τον επόμενο στη διαδοχή μετά τον πατέρα του, ο οποίος πήρε τα ηνία της τέως βασιλικής οικογένειας μετά τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα διεθνή media ο 24χρονος εγγονός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου διατηρεί σχέση με την… 36χρονη Poppy Delevingne. Ο Κωνσταντίνος Αλέξιος και η αδερφή του διάσημου μοντέλου Cara Delevingne φαίνεται ότι ζουν ένα τρυφερό ειδύλλιο.

Μάλιστα, υπάρχουν και φωτογραφίες με τον πρωτότοκο γιο του Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ να περπατάει χεράκι-χεράκι με την 36χρονη καλλονή στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που επικαλείται η DailyMail, «οι δυο τους φιλιόντουσαν και αγκαλιάζονταν στη μέση ενός βιβλιοπωλείου – και σίγουρα δεν ανησυχούσαν μήπως τους δουν μαζί».

Το δημοσίευμα ανέφερε ότι η Poppy Delevingne εξακολουθεί να είναι παντρεμένη με τον επί εννέα χρόνια σύζυγό της, James Cook, αλλά το ζευγάρι είναι σε διάσταση. Κανένας από τους δύο δεν έχει αναφερθεί δημοσίως στον υποτιθέμενο χωρισμό τους.

Ο Τίνο – έτσι φωνάζουν τον Κωνσταντίνο Αλέξιο οι φίλοι του – θεωρείται ένας από τους πιο περιζήτητους «γαλαζοαίματους» εργένηδες της Ευρώπης. Από την άλλη, η Poppy Delevingne προέρχεται από τις πιο πλούσιες οικογένειες του Λονδίνου, καθώς ο πατέρας της ασχολείται με το real estate, ενώ η γιαγιά της ήταν η κυρία επί των τιμών της πριγκίπισσας Μαργαρίτας.

Δείτε φωτογραφίες του εγγονού του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου αλλά και της Poppy Delevingne:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ