Ο Πρίγκιπας Κάρολος της Ουαλίας βρέθηκε θετικός στον COVID-19, κάτι που επιβεβαίωσε το “Clarence House” σε tweet την Πέμπτη, ενώ ο μελλοντικός Βασιλιάς βρίσκεται πλέον σε απομόνωση στο σπίτι του.

Το tweet αναφέρει: «Ο Πρίγκιπας είναι βαθιά απογοητευμένος που δεν μπορεί να παρευρεθεί στις σημερινές εκδηλώσεις στο Winchester και θα προσπαθήσει να επαναπρογραμματίσει την επίσκεψή του το συντομότερο δυνατό».

Η δυσάρεστη είδηση έρχεται αφότου ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Δούκισσα της Κορνουάλης παρευρέθηκαν σε δεξίωση στο Βρετανικό Μουσείο το απόγευμα της Τετάρτης για να γιορτάσουν το έργο του British Asian Trust (BAT), το οποίο ίδρυσε το 2007 για να εργαστεί για τη μείωση της φτώχειας στη Νότια Ασία. Τον Δεκέμβριο, το ζευγάρι επιβεβαίωσε ότι είχε κάνει αναμνηστικά εμβόλια κατά του ιού, και προέτρεψε το κοινό να κάνει το ίδιο.

«Μπορούμε μόνο να σας παροτρύνουμε να δείτε τα αποδεικτικά στοιχεία στους θαλάμους εντατικής θεραπείας», ανέφεραν σε δήλωσή τους ο Κάρολος και η Καμίλα. «Τα άτομα που δεν είναι εμβολιασμένα έχουν τουλάχιστον 10 φορές περισσότερες πιθανότητες να νοσηλευτούν ή να πεθάνουν από εκείνους που έχουν κάνει δύο δόσεις εμβολίου», προσέθεσαν. Ο Πρίγκιπας Κάρολος κόλλησε επίσης COVID-19 τον Μάρτιο του 2020 κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ