Ήταν μια πολυάσχολη εβδομάδα για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, ο οποίος το πρωί της Πέμπτης έκανε τη δεύτερη εμφάνισή του.

Την Τρίτη, ο πρίγκιπας της Ουαλίας, επισκέφτηκε το Together As One, μια φιλανθρωπική οργάνωση που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει να αντιμετωπιστούν οι έντονες αντιπαραθέσεις και η βία μεταξύ των συμμοριών.

Σήμερα, Πέμπτη 19 Ιανουαρίου, αποφάσισε να κάνει μία ακόμα εμφάνιση για καλό σκοπό καθώς πέρασε χρόνο στο Depaul UK – μια φιλανθρωπική οργάνωση για τους άστεγους νέους.

Η συγκεκριμένη έξοδος, ήταν ξεχωριστή για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ διότι η αείμνηστη μητέρα του, η πριγκίπισσα Νταϊάνα, είχε ενεργό ρόλο στη φιλανθρωπική οργάνωση. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε επισκεφτεί το Depaul UK το 1990, το 1993 και το 1995.

Το ζήτημα των αστέγων ήταν σημαντικό για την Νταϊάνα και τους προβληματισμούς της για το κοινωνικό αυτό θέμα μετέδωσε και στον μεγαλύτερο γιο της. Ο Γουίλιαμ είναι ο προστάτης του Centrepoint, ενός άλλου φιλανθρωπικού κέντρου για άστεγους νέους στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και του The Passage, που επίσης βοηθά ανθρώπους που δεν έχουν στέγη.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έχει αναφερθεί δημόσια και για μία επίσκεψη που είχε κάνει με την μητέρα του σε ένα καταφύγιο αστέγων, όταν εκείνος ήταν 11 ετών, η οποία τον είχε στιγματίσει. Τότε ο ίδιος αποφάσισε ότι όταν θα μεγάλωνε, θα έκανε το ίδιο με τα παιδιά του, όπως έκανε η μητέρα του για εκείνον.

Η ιδιαίτερη αποκάλυψη του πρίγκιπα Γουίλιαμ για τη μητέρα του Νταϊάνα

«Από τότε που ήρθα εδώ με τη μητέρα μου, οι άνθρωποι που δεν έχουν μία στέγη, με ευαισθητοποίησε πολύ και είναι κάτι για το οποίο θέλω να παλέψω. Έκανα ό,τι μπορούσα για να τους βοηθήσω και θέλω να κάνω πολλά περισσότερα» αποκάλυψε ο ίδιος. «Επομένως, από την πλευρά μου, δεσμεύομαι να συνεχίσω να κάνω ό,τι μπορώ για να ευαισθητοποιήσω και άλλους πάνω σε αυτό το ζήτημα όχι μόνο σήμερα, αλλά και τα επόμενα χρόνια», δήλωσε και είπε ολοκληρόνωντας: «Και τα επόμενα χρόνια, ελπίζω να φέρω τον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον Λούις να δουν τους φανταστικούς οργανισμούς και να υποστηρίξουν όσους έχουν μεγαλύτερη ανάγκη – όπως έκανε η μητέρα μου για μένα».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ