Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον πρόκειται να ταξιδέψουν, όπως όλα δείχνουν, στην Αθήνα για να παραστούν στην κηδεία του βασιλιά Κωνσταντίνου, τη Δευτέρα. Αν και αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί από τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον ή τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, καθώς το ζευγάρι θα παρευρεθεί υπό την ιδιωτική του ιδιότητα, στα ξένα Μέσα η είδηση πρωταγωνιστεί.

Έτσι, αναμένουμε να δούμε αν όντως ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον θα βρεθούν στη χώρα μας. Η πριγκίπισσα Άννα και ο πρίγκιπας Εδουάρδος αναμένεται επίσης να είναι παρόντες. Ο βασιλιάς Κωνσταντίνος ήταν ανιψιός του πρίγκιπα Φίλιππου και νονός του πρίγκιπα Γουίλιαμ, διαδόχου του βρετανικού θρόνου. Ο βασιλιάς Κάρολος έχει μάλιστα βαφτίσει την εγγονή του Κωνσταντίνου, Μαρία Ολυμπία.

Πρίγκιπας Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον

Ο Bασιλιάς Φίλιππος ΣΤ’ της Ισπανίας αλλά και η σύζυγός του Λετίθια,  ο αυτοεξόριστος Βασιλιάς Χουάν Κάρλος, η βασίλισσα Μαργαρίτα, ο πρίγκιπας της Δανίας Φρειδερίκος, είναι μερικοί ακόμη από τους γαλαζοαίματους που θα βρεθούν στη χώρα μας.

Παράλληλα, ήδη έχει καταφτάσει ο μέγας Δούκας του Λουξεμβούργου, ενώ  θετικά έχει απαντήσει και ο Βασιλιάς της Ολλανδίας Γουλιέλμος- Αλέξανδρος. Από τη Σουηδία θα προσέλθει ο Βασιλιάς της Σουηδίας Γουσταύος. Ο διάδοχος του θρόνου της Νορβηγίας Χαακόν Μάγκνους, όπως όλα δείχνουν θα παραστεί, όπως και ο Αλβέρτος του Μονακό.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ