Μία αναπάντεχη εμφάνιση στην Αφρική πραγματοποίησε ο πρίγκιπας Χάρι, εκπλήσσοντας τους θαυμαστές του. Ο Δούκας του Σάσεξ φωτογραφήθηκε στο αεροδόμιο την Τετάρτη 17 Ιουνίου, πραγματοποιώντας προφανώς ένα ανέπισημο ταξίδι εκεί. Τη φωτογραφία του Χάρι ανάρτησε στο Twitter ένας άνδρας του οποίου το όνομα είναι Eric Morier -Genoud.

Ο λόγος της επίσκεψης του πρίγκιπα Χάρι δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα αλλά όπως είναι γνωστό ο Δούκας διατηρεί άρρηκτους δεσμούς με την Αφρική και έχει συμμετάσχει σε πολλά φιλανθρωπικά έργα εκεί.

Στη φωτογραφία ο Δούκας του Σάσεξ ήταν casual ντυμένος φορώντας ένα σορτς, ένα Τ-shirt και ένα καπέλο και προφανώς επισκέφτηκε πολλά από τα αγαπημένα του μέρη, κατά τη διάρκεια του νέου ταξιδιού του.

Στο συγκινητικό λόγο του στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ τον περασμένο μήνα, ο πρίγκιπας Χάρι είπε: «Από τότε που επισκέφτηκα για πρώτη φορά την Αφρική στα 13 μοιυ χρόνια, πάντα έβρισκα ελπίδα σε αυτή την ήπειρο. Στην πραγματικότητα για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου, η Αφρική ήταν η σανίδα σωτηρίας μου… Είναι εκεί που ένιωθα πολύ κοντά μου την μητέρα μου και εκεί που αναζητούσα παρηγοριά μετά το θάνατό της και εκεί που ήξερα ότι έχω βρει την αδελφή ψυχή μου, τη σύζυγό μου».

Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι τον Σεπτέμβριο, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ θα επιστρέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στη συνέχεια θα επισκεφτούν τη Γερμανία.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ