Ο πρίγκιπας Αχιλλέας περνά μια δημιουργική περίοδο στην προσωπική ζωή του και δείχνει να είναι ερωτευμένος. Ο γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ είναι ένας αρκετά δραστήριος χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και κοινοποιεί εικόνες από τη ζωή του.

Ο Αχιλλέας πόζαρε με την σύντροφό του, Ιζαµπέλα Μασενέ, μοντέλο, dj και φωτογράφο, με την οποία κλείνει δύο χρόνια δεσμού, και μοιράστηκε ένα πραγματικά χαρούμενο στιγμιότυπο. «Δύο χρόνια διασκέδασης και χαράς», σημείωσε στη δημοσίευσή του. Ο Αχιλλέας έχει πάνω από 470 χιλιάδες followers στο instagram, οι οποίοι στηρίζουν με τα likes τους τις αναρτήσεις του.

Ο πρίγκιπας Αχιλλέας – Ανδρέας γεννήθηκε στις 12 Αυγούστου του 2000 στη Νέα Υόρκη και είναι το τρίτο παιδί του πρίγκιπα Παύλου και της Μαρί Σανταλ, ενώ έχει τέσσερα αδέρφια, την Μαρία Ολυμπία, τον Κωνσταντίνο Αλέξιο, τον Οδυσσέα Κίμωνα και τον Αριστείδη Σταύρο. Η βάπτιση του πρίγκιπα Αχιλλέα-Ανδρέα πραγματοποιήθηκε στον ορθόδοξο ναό της Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο, στις 7 Ιουνίου 2001.

Η Ιζαµπέλα είναι η κόρη του Αρνό, ιδρυτή του ∆ιαδικτύου Net-aPorter, πρωτοπόρου στην πώληση πολυτελούς µόδας µέσω ∆ιαδικτύου. Το 2015, η επιχειρηματίας πούλησε το μερίδιό της για 70 εκατομμύρια δολάρια, αφού είχε ήδη συγκεντρώσει 50 εκατομμύρια δολάρια το 2010 όταν πούλησε την εταιρεία στη Richemont, σύμφωνα με τους New York Times και τον The Guardian.

Η νέα εταιρεία επιχειρηματικών κεφαλαίων της επενδύει στις πιο καυτές νεοφυείς επιχειρήσεις, από το Glossier και το Reformation, μέχρι το Good American της Khloé Kardashian και το Skims της Kim. Η Ιζαμπέλα έχει μια αδερφή, την Άβα και έναν αδερφό, τον Τζετ. Φοιτεί στο Gallatin School of Individualized Studies του NYU και στο παρελθόν σπούδασε αγγλική φιλολογία και λογοτεχνία στο UCLA.

Το ζευγάρι περνά όμορφες στιγμές. Πραγματοποιεί ταξίδια, ενώ έχει βρεθεί και στην Ελλάδα για καλοκαιρινές διακοπές στις Σπέτσες.

Ο Αχιλλέας διαθέτει ένα instagram account με το οποίο επικοινωνεί με το κοινό του και κοινοποιεί στιγμές από τη ζωή του και την καθημερινότητά του, ενώ αναδεικνύει τις ομορφιές της Ελλάδας!

Στις Σπέτσες

To ίδιο κάνει και η Ιζαμπέλα Μασενέ. Απαθανατίζει όσα τις κεντρίζουν το βλέμμα, μοιράζεται εικόνες από τη ζωή της αλλά και στιγμιότυπα με τον Αχιλλέα.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ