Η μεγάλη μέρα της πρεμιέρας του My Style Rocks έφτασε και όπως είναι φυσικό, τα περισσότερα βλέμματα τράβηξαν η Κατερίνα Καραβάτου και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η Κατερίνα Καραβάτου που έλειπε αρκετούς μήνες από την τηλεόραση εμφανίστηκε με total green outfit. Συγκεκριμένα, η αγαπημένη παρουσιάστρια φόρεσε ένα πράσινο τζιν παντελόνι σε ίσια γραμμή που το συνδύασε με πράσινο σατέν πουκάμισο και ένα μαύρο τοπ. Τελειοποίησε το outfit της με ένα ζεγάρι πράσινα πέδιλα με τακούνι αλλά και ζευγάρι ροζ μακριά σκουλαρίκια.

Τα ξεχωριστά outfits της Κατερίνας Καραβάτου και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην πρεμιέρα του My Style Rocks

Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε έναν ψηλό κότσο που αναδείκνυε να χαρακτηριστικά του προσώπου της, και το μακιγιάζ της υπέροχο σε γήινους τόνους.

My Style Rocks

Από την άλλη πλευρά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που έχει αρκετά χρόνια να πάρει τον ρόλο του κριτή, φόρεσε μία πολύ ιδιαίτερη μαύρη μάξι φούστα με κάποια λευκά σχέδια, ένα υπέροχο λευκό πουκάμισο και έναν κατακόκκινο κορσέ που ταίριαζε απόλυτα. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε χαμηλή κοτσίδα με τις δύο μπροστινές τούφες να είναι ελεύθερες και κυματιστές.

Το μακιγιάζ της ήταν το κατάλληλο για να της τονίζει τα μάτια αλλά και τις υπέροχες γωνίες του προσώπου της.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ