Την προηγούμενη εβδομάδα, η Pan Dragomir βρέθηκε στο Dubai για να γιορτάσει εκεί το Hens Party της, λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η αγαπημένη content creator και συμπαρουσιάστρια του Λούη Πατσαλίδη, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους αρκετά στιγμιότυπα από τις δραστηριότητες που έκαναν εκεί, με αποτέλεσμα το κοινό να έχει απορία, πόσο τους κόστισε το συγκεκριμένο ταξίδι.

Ο γνωστός Tik Toker, Theos Blue, που ήταν ένα από τα άτομα που ταξίδεψε με την Pan, σε νέο βίντεο του στο Tik Tok αποκάλυψε πόσο κόστισε το κάθε τι που έκαναν στο Dubai, τα αεροπορικά και η διαμονή.

Πιο συγκεκριμένα και μεταξύ άλλων, τα αεροπορικά στοίχησαν 205 ευρώ ανά δύο άτομα με βαλίτσα 26kg και προσωπικό αντικείμενο. Η διαμονή τους στο ξενοδοχείο Atana Hotel κόστισε 156 ευρώ στον καθένα για τέσσερα βράδια.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις δραστηριότητε που έκαναν… Το yaght για δύο ώρες βόλτα με το πλοίο γύρω από το Ντουπάι, στοίχισε 69, συμπεριλαμβανομένου του φαγητού και του ποτού. Η παρέα, έκανε book και την πισίνα Aura, που βρίσκεται σε ύψος 50 ορόφων είχε είσοδο 90 ευρώ για τις ώρες που επέλεξαν (15:00 – 19:00) και έξτρα το φαγητό και το ποτό, που όπως ανέφερε ο Theos οι τιμές κειμένονται γύρω στα 20-25 ευρώ για ένα μικρό γεύμα ή ένα ποτό.

Καταλήγοντας, ο Tik Toker ανέφερε ότι καλύτερη εμπειρία ήταν το σαφάρι, το οποίο τους κόστισε 79 ευρώ το άτομο για 7-8 ώρες και στην τιμή, μεταξύ άλλων, συμπεριλαμβανόταν φαγητό, ποτό, ναργιλέδες και μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο

Δείτε στη συνέχεια ολόκληρο το βίντεο με όλες τις δραστηριότητες και το κόστος της κάθε μιας

@theosblue

Ελπίζω να σας κάλυψα ,για οτιδήποτε μου στέλνετε ένα μηνυματάκι στο inστα μου : theosblue ! φφοργιουddubaissafarimmiraclegardenyyachtgglobalvillagea#aura

♬ original sound – Theos Blue

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ