Τραβούν τα φώτα της δημοσιότητας με κάθε τους εμφάνιση και επαγγελματικό βήμα, ωστόσο για εκείνες προτεραιότητα είναι μόνο μία: τα μωρά τους! Οι Ελληνίδες celebrities αφιερώνουν όλο τον ελεύθερο χρόνο στα παιδιά τους, ενώ δίνουν μεγάλη προσοχή σε ο,τιδήποτε τα αφορά.

Έτσι, δεν θα μπορούσαν να μην έχουν ασχοληθεί ιδιαίτερα με τη διακόσμηση των παιδικών δωματίων. Κάποιες από τις Ελληνίδες celebrities δεν έχουν παραλείψει να μοιραστούν και φωτογραφίες στα social media, δίνοντας ιδέες στις followers τους για το τι θα μπορούσαν να κάνουν κι αυτές.

Νέα μανούλα, η Μαίρη Συνατσάκη -πριν από λίγες ώρες- έδειξε το λίκνο της μικρής της αναφέροντας βέβαια ότι τα γατάκια της το «τιμούν» ιδιαίτερα.

Ένα από τα ωραιότερα παιδικά δωμάτια, που έχουμε δει, είναι αυτό της κόρης της Αντιγόνης Ψυχράμη και του Δημήτρη Μακαλιά. Το ροζ και το γκρι  πρωταγωνιστούν, όπως και τα λούτρινα αρκουδάκια.

Γεμάτο παιχνίδια είναι το δωμάτιο της Σεμέλης, της κόρης της Νάντιας Μπουλέ. Η παρουσιάστρια έχει μοιραστεί, κατά το παρελθόν, φωτογραφία στα social media.

Εντυπωσιακό και γεμάτο χρώματα είναι το δωμάτιο της κόρης της Αθηνάς Οικονομάκου, Σιέννας-Ηλέκτρας, με τις ταπετσαρίες να κλέβουν τις εντυπώσεις.

binary comment

Όσον αφορά στην Ιωάννα Τούνη; Η αντίστροφη μέτρηση για τον ερχομό του γιου της έχε ξεκινήσει και το παιδικό δωμάτιο είναι σχεδόν έτοιμο!

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ