Στη σημερινή εκπομπή της, η Φαίη Σκορδά μπήκε στο πλατό του «Πρωινό μας» με τον Έρος Ραμαζότι να ηχεί και την ίδια να εκφράζει ένα παράπονο προς τους συνεργάτες της. Ο Ιταλός τροβαδούρος έδωσε μια ξεχωριστή συναυλία στο Ηρώδειο, στο πλαίσιο πέντε ανεπανάληπτων εμφανίσεων σε ιστορικούς χώρους σε Ευρώπη και Ισραήλ.

«Είμαι πολύ στεναχωρημένη, γιατί εχθές το βράδυ βλέπω stories από τον Ραμαζότι στο Ηρώδειο, που ήταν και ο Αντώνης Ρέμος εκεί… Πώς το έχασα; Δεν μου το υπενθυμίσατε και ήθελα πάρα πολύ να πάω», ανέφερε η tv hostess του morning show.

Οι συνεργάτες της έσπευσαν να την καθησυχάσουν και τής είπαν πως αν γνώριζαν ότι ήθελε να τον απολαύσει ζωντανά θα τη συνόδευαν. «Όλο κάποιος με πάει… Ποτέ δεν πάω», ήταν η απάντηση που έδωσε στην Αφροδίτη Γραμμέλη στην παρουσιάστρια της εκπομπής του ΣΚΑΪ.

Η Φαίη Σκορδά έχει μεγάλη αδυναμία στην ιταλική μουσική και την ιταλική κουλτούρα, καθώς πραγματοποίησε τις σπουδές της στην Ιταλία όπου σπούδασε αρχικά Κριτικός Τέχνης στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια και έπειτα έκανε μεταπτυχιακό στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Ως φοιτήτρια είχε καθηγητή τον Ουμπέρτο Έκο, ενώ το μεταπτυχιακό της είχε θέμα την Μελίνα Μερκούρη. Συνεπώς, η Ιταλία για εκείνη έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά της.
Η Φαίη Σκορδά έκανε το νέο τηλεοπτικό της βήμα και είναι αποφασισμένη! Όσα συνέβησαν μετά την πρεμιέρα της στον ΣΚΑΪ

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ