Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου πέρασε μία μικρή περιπέτεια με την υγεία της, η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε στο νοσοκομείο μετά από ένα ατύχημα που είχε επί σκηνής.

Η γνωστή ηθοποιός λιποθύμησε και έπεσε από τα σκαλιά στη σκηνή με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι της και να κάνει τους συναδέλφους της και το κοινό να ανησυχήσουν. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αφού συνήλθε από την λιποθυμία πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο συνοδευόμενη από τους συναδέρφους της.

Η ηθοποιός και μητέρα δύο παιδιών είναι πλέον μία χαρά και μάλιστα ανάρτησε και δύο φωτογραφίες της από το νοσοκομείο προκειμένου να ενημερώσει τους followers της για την κατάσταση της υγείας της.

“Τη γλιτώσαμε με ένα ορό, ένα κολάρο και κατεψυγμένες μπάμιες σε διάφορα σημεία του σώματος!
Η ετήσια μέρα υπερκόπωσης μ’ έκανε να χάσω τις αισθήσεις μου την ώρα που έβγαινα από τη σκηνή και να πέσω απ’ τα σκαλιά σαν σακί με πατάτες με τρελή φορά πάνω σ ένα τοίχο, με το κεφάλι! Όλα καλά, μη φοβαστε, είμαι ninja!
Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον, και πιο πολύ, τους συναδέλφους μου απ’ το θέατρο που έχασαν κάμποσα χρονάκια απ’ τη ζωή τους όταν με είδαν να πέφτω (συγγνώμη, σας αγαπώ).
Πολλά ευχαριστώ στο Mediterraneo Hospital για την άμεση βοήθεια, τη φροντίδα και την αγάπη… ❤️
Ζητώ συγγνώμη από όσους ήρθαν να δουν την παράσταση χθες και αναγκάστηκαν να φύγουν λόγω του συμβάντος… Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθήκατε πολύ και να μας ξανάρθετε!
#happynewyear #olalathos #leapoffaith #not #ninja #not”, έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από τις φωτογραφίες της από το νοσοκομείο η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

 

View this post on Instagram

 

Τη γλιτώσαμε με ένα ορό, ένα κολάρο και κατεψυγμένες μπάμιες σε διάφορα σημεία του σώματος! Η ετήσια μέρα υπερκόπωσης μ’ έκανε να χάσω τις αισθήσεις μου την ώρα που έβγαινα από τη σκηνή και να πέσω απ’ τα σκαλιά σαν σακί με πατάτες με τρελή φορά πάνω σ ένα τοίχο, με το κεφάλι! Όλα καλά, μη φοβαστε, είμαι ninja! Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον, και πιο πολύ, τους συναδέλφους μου απ’ το θέατρο που έχασαν κάμποσα χρονάκια απ’ τη ζωή τους όταν με είδαν να πέφτω (συγγνώμη, σας αγαπώ). Πολλά ευχαριστώ στο Mediterraneo Hospital για την άμεση βοήθεια, τη φροντίδα και την αγάπη… ❤️ Ζητώ συγγνώμη από όσους ήρθαν να δουν την παράσταση χθες και αναγκάστηκαν να φύγουν λόγω του συμβάντος… Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθήκατε πολύ και να μας ξανάρθετε! #happynewyear #olalathos #leapoffaith #not #ninja #not

A post shared by Penelope (@penelopeanastasopoulou) on

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ