Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο ποδοσφαιριστής Ζεράρ Πικέ, είχε αποκαλύψει ότι το όνειρό του είναι να αποκτήσει τρία παιδιά. Παρά τις αντιδράσεις που προκάλεσε με τον χωρισμό του από τη Σακίρα, καθώς οι φανς τους λάτρευαν μαζί, ο Ζέραρ Πικέ φαίνεται αποφασισμένος να προχωρήσει στη ζωή του. Μάλιστα, έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή, στο πλευρό της Κλάρα Κία. Το ζευγάρι φαίνεται ότι τα πηγαίνει περίφημα και ζει τον έρωτά του, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα και τις κακές γλώσσες.

Μάλιστα, πρόσφατα οι δυο τους εντοπίστηκαν σε γνωστό εστιατόριο στο Παρίσι να ανταλλάσσουν παθιασμένα φιλιά.

Πικέ
Photo: Twitter

Ο Πικέ, που έχει αποκτήσει ήδη δύο παιδιά με την πρώην σύζυγό του Σακίρα, σύμφωνα με τα διεθνή δημοσιεύματα, εκφράζει στους φίλους του την επιθυμία του να αποκτήσει ένα ακόμα παιδί- αυτή τη φορά, με την Κία.

Ο δημοσιογράφος Jordi Martin αποκάλυψε σχετικά: «Είναι πολύ ερωτευμένος με την Κλάρα, έχει πει μάλιστα στον κύκλο του ότι θέλει να παντρευτούν και ότι είναι πιο ερωτευμένος και πιο ευτυχισμένος από ποτέ.». Και συνέχισε τις αποκαλύψεις: «Ο Ζεράρ Πικέ είπε στο περιβάλλον του ότι θα ήθελε να γίνει ξανά πατέρας.».

Από την άλλη, η Σακίρα σε παλαιότερη συνέντευξή της το 2014, είχε παραδεχτεί ότι εκείνη ήθελε δύο παιδιά και όχι περισσότερα: «Ο Ζεράρ επιμένει ότι θέλει να έχει τρεις γιους, αλλά εγώ θέλω δύο, οπότε διαπραγματευόμαστε.», είχε πει η Κολομβιανή σταρ με διάθεση για χιούμορ.

Πριν από λίγες ημέρες, δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες της Κία με τα παιδιά της Σακίρα και του Πικέ, επιβεβαιώνοντας ότι η σχέση του νέου ζευγαριού είναι σοβαρή. Βέβαια κανείς δεν μπορεί να πει μνε σιγουριά αν ο νέος έρωτας του Πικέ μπορεί να τον οδηγήσει σε νέο γάμο αλλά και στη δημιουργία οικογένειας.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ