Η Πηγή Δεβετζή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με αφορμή τη συμμετοχή της στο J2US και έκανε μια αποκάλυψη.

Η Ολυμπιονίκης αναφέρθηκε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής της, πριν αρκετά χρόνια, όπου είχε δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από έναν παντρεμένο. Μάλιστα, αυτό ήταν κάτι που της είχε στοιχίσει και γι’ αυτό τον λόγο μετά από χρόνια αποφάσισε να πάει σε μοναστήρι προκειμένου να μιλήσει σε κάποιον για να το βγάλει από μέσα της.

«Μετά από πολλά χρόνια πήγα σε μοναστήρι για να ηρεμήσω. Ζήτησα συγχώρεση από τον Θεό για εκείνον που πήγε να με βιάσει», δήλωσε η Πηγή Δεβετζή για την απόπειρα βιασμού που δέχτηκε από παράγοντα του αθλητισμού, ο οποίος μάλιστα είχε οικογένεια και παιδιά.

«Αποφάσισα μόνη μου να πάω εκεί και είπα θα ζητήσω συγχώρεση για τον άλλον, γι΄αυτόν που έγινε. Πήγα στα Ιεροσόλυμα και ζήτησα συγχώρεση και από τότε, εδώ και δύο χρόνια, αισθάνομαι τόσο καλά με τον εαυτό μου και σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσω και αυτό μου το έβγαλες εσύ», είπε στην Κατερίνα Καινούργιου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ