Σε εξέλιξη βρίσκεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη με την σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου να καταθέει σήμερα στο δικαστήριο. Η σύζυγος του κατηγορούμενου ηθοποιού δίνει τη δική της εκδοχή για τις τρεις καταγγέλλουσες, ενώ έκανε και αποκαλύψεις που σοκάρουν για την προσωπική της ζωή.

Όπως μετέφερε ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος στην εκπομπή ”Πρωινό”, η Ελπίδα Νίνου κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της, ξέσπασε σε λυγμούς απαντώντας σε ερώτηση ενόρκου σχετικά με το αν γνώριζε για τις εξωσυζυγικές σχέσεις του άνδρα της, ανεξάρτητα από το αν πιστεύει ή όχι τις καταγγέλλουσες.

Κι ενώ η πρόεδρος προσπάθησε να την προστατέψει από την ερώτηση, η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη επέμεινε στο να απαντήσει. «Είμαι μία γυναίκα που τίμησα την οικογένεια μου» δήλωσε χαρακτηριστικά και αποκάλυψε ότι έχασε έξι παιδιά στην προσπάθειά της να τεκνοποιήσει και πως για να φέρει στον κόσμο τον γιο της Δημήτρη έπρεπε να μείνει στο κρεβάτι για εννέα μήνες.

Ενώ όπως σημείωσε η δημοσιογράφος Μαρία Βλάχου στην εκπομπή ”Super Κατερίνα”, η Ελπίδα Νίνου ανέφερε πως ανάμεσα στις αποβολές που είχε, γέννησε κι ένα νεκρό κοριτσάκι.

Λόγω της ιδιαίτερα φορτισμένης ατμόσφαιρας στη δικαστική αίθουσα, η δίκη αναγκάστηκε να διακοπεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ