Για πρώτη φορά, μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη, η δεύτερη γυναίκα η οποία κατήγγειλε τον ηθοποιό για απόπειρα βιασμού στο καμαρίνι του θεάτρου το 2010, «σπάει» τη σιωπή της. Ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε ένοχος για τις δύο απόπειρες βιασμού ενώ για την κατηγορία του βιασμού κρίθηκε ομόφωνα αθώος, λόγω αμφιβολιών.

Η εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» παρουσίασε τις πρώτες δηλώσεις της δεύτερης καταγγέλλουσας, η οποία όπως ανέφερε, πέρασε μια έντονη περίοδο καθ’ όλη τη διάρκεια της δίκης. Μάλιστα, η ίδια έφτασε στο σημείο να θεωρεί πως κακώς μπήκε σε όλη αυτή την διαδικασία, μετανιώνοντας αρκετές φορές για την καταγγελία κατά του ηθοποιού, η οποία επιβάρυνε ιδιαίτερα την ψυχολογία της.

«Πολλές φορές σκέφτηκα πως κακώς τον κατήγγειλα, κακώς έμπλεξα σε αυτή την κόλαση. Λύγισα, είπα δεν αντέχω άλλο, είπα θέλω τη ζωή μου πίσω χωρίς δικαστήρια», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στις δηλώσεις της.

Σχολιάζοντας την απόφαση του δικαστηρίου, η ίδια δήλωσε ότι: «Αισθάνομαι απόλυτα ικανοποιημένη και συγκινημένη από την ομόφωνη απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης, δεν είμαι ενθουσιασμένη ούτε ζητωκραυγάζω, επειδή ένας άνθρωπος καταδικάστηκε σε  8 χρόνια κάθειρξης και που ίσως να πάει φυλακή».

Παράλληλα, ο Zαχαρίας Σαλούστρος, δικηγόρος της δεύτερης καταγγέλλουσας, μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου για την απόφαση του δικαστηρίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Από την αρχή, η τακτική της εντολέως μου ήταν να μην βγούμε στα κανάλια, δεχτήκαμε επίθεση από την πλευρά της υπεράσπισης του κ. Φιλιππίδη, η οποία έβγαινε και έδινε λάθος πληροφορίες και για την έκβαση της δίκης και διαστρέβλωναν τα όσα γινόντουσαν στο δικαστήριο. Τώρα νιώθουμε διακαιωμένοι, για αυτό και επιλέξαμε να βγούμε τώρα. Η εντολέας μου Σ.Μ είχε ζητήσει δίκη όχι κεκλεισμένων των θυρών ώστε να ακουστούν ό,τι έγινε αλλά είχε ζητήσει να μην διαρρεύσει το όνομά της», ανέφερε ο δικηγόρος της δεύτερης καταγγέλουσας.

Δείτε όλες τις δηλώσεις της δεύτερης καταγγέλουσας στο πιο κάτω βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ