Την απόφαση του δικαστηρίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη, σχολίασε η εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» με τον συνήγορο του ηθοποιού, Μιχάλη Δημητρακόπουλο να βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα του καναλιού.

Ο δικηγόρος, μάλιστα, αποκάλυψε στη Σίσσυ Χρηστίδου το μήνυμα που της έστειλε ο Πέτρος Φιλιππίδης για τον τρόπο με τον οποίο η εκπομπή της διαχειρίστηκε την υπόθεση.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος μετέφερε στη Σίσσυ Χρηστίδου: «Δημόσια σας λέω ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης αναγνωρίζει ότι μέσα από την εκπομπή σας κυρία Χρηστίδου τού δώσατε τη δυνατότητα να ακουστεί και η άλλη πλευρά. Αυτό σας το λέω γιατί μου είπε ο Φιλιππίδης να σας το πω».

Η Σίσσυ Χρηστίδου του απάντησε: «Νομίζω ότι αυτό προσπάθησαν να κάνουν όλες οι εκπομπές, κύριε Δημητρακόπουλε, δεν νομίζω να έχετε παράπονο. Η πλευρά σας έχει ακουστεί παντού».

«Όλες οι εκπομπές, και του Λιάγκα και της Καινούργιου, αλλά όμως εσείς δώσατε περισσότερο βήμα. Όχι ότι βάλατε σε δεύτερη μοίρα τις γυναίκες που καταγγέλλουν. Πάντα οι γυναίκες θα πρέπει να καταγγέλλουν γρήγορα, θα είμαστε δίπλα τους και το metoo θα επικρατήσει», απάντησε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Δείτε τη συζήτηση που είχε η παρουσιάστρια με τον δικηγόρο του ηθοποιού on air:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ