Σε δίκη για ένα βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου παραπέμπεται ο ηθοποιός και ήδη προφυλακισμένος Πέτρος Φιλιππίδης, με βούλευμα που εξέδωσε το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο.

Τα μέλη του Δικαστικού Συμβουλίου έκαναν δεκτή την εισαγγελική πρόταση, σύμφωνα με την οποία οι καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος του κατηγορουμένου «δεν είναι φανταστικά γεγονότα αλλά βιωματικές αφηγήσεις οι οποίες, επιβεβαιώνονται και από τις μαρτυρικές καταθέσεις τρίτων προσώπων».

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη ασκήθηκε δίωξη για τρεις υποθέσεις, εκ των οποίων η πρώτη αφορά σε βιασμό που τελέσθηκε το 2008, ενώ οι άλλες δύο σε απόπειρες βιασμού τελεσθείσες το 2010 και το 2014. Μάλιστα, σε δύο από τις περιπτώσεις φέρεται να χρησιμοποίησε το καμαρίνι του για να προβεί -όπως καταγγέλλεται- σε ασελγείς πράξεις.

Το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Mega Καλημέρα», μίλησε ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος και υποστήριξε ότι στο βούλευμα δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν τις καταγγελίες προς το πρόσωπο του πελάτη του.

«Στο βούλευμα δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία κατά του Πέτρου Φιλιππίδη, παρά μόνο οι αφηγήσεις των καταγγελλουσών, που τις επαναλαμβάνουν ως μάρτυρες οικεία πρόσωπα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ