Νεώτερες πληροφορίες προέκυψαν αργά το απόγευμα της Παρασκευής σχετικά με την παραίτηση του γνωστού ποινικολόγου Θέμη Σοφού από την υπεράσπιση του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη και τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει σχετικά με έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού. Κατηγορίες που έχουν οδηγήσει στην προφυλάκιση του ηθοποιού.

Η αλήθεια είναι ότι τις προηγούμενες ώρες κάποιοι διέρρευσαν πληροφορίες που συσχέτιζαν την απόφαση του κ. Σοφού με τις επικείμενες εκλογές στον δικηγορικό σύλλογο Αθηνών, όπου ειναι αντιπρόεδρος, ωθούμενοι από κίνητρα που δεν έχουν καμία σχέση με το δικηγορικό λειτούργημα και φθάνουν στα όρια της προσβολής της προσωπικότητας του γνωστού ποινικολόγου και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Άνθρωποι οι οποίοι γνωρίζουν τους πραγματικούς λόγους που οδήγησαν τον Θέμη Σοφό στη δύσκολη απόφαση να διακόψει την πολυετή συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη είναι καθαρά η διάσταση απόψεων με τον πελάτη του, καθώς και η στάση που τηρεί το τελευταίο διάστημα ο ηθοποιός με συνεχή διαρροή “ειδήσεων” μέσα από τη φυλακή, που δυσχέραιναν τη νομική του υπεράσπιση και ήταν αντίθετες με τη φιλοσοφία και τις απόψεις του γνωστού ποινικολόγου και έως πρότινος συνηγόρου του.

Αυτή και μόνο είναι η αιτία που οδήγησε τον Θέμη Σοφό στη δύσκολη απόφαση να αποχωρήσει από συνήγορος υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ