Ο Πέτρος Φιλιππίδης διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό χθες, Τρίτη 13 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με όσα μετέφερε στη εκπομπή ”Το Πρωινό” ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος, ο ηθοποιός δεν παρευρέθηκε στη δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Διάφορα δημοσιεύματα εμφανίστηκαν από χθες στο διαδίκτυο που ήθελαν τον Πέτρο Φιλιππίδη να είναι ένα βήμα πριν από την εντατική. Το πρωί της Τετάρτης, ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος από την εκπομπή «Super Κατερίνα», αποκάλυψε όλη την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού αλλά και δηλώσεις της συνηγόρου του, Κικής Πακιρτζίδου, η οποία έδωσε ένα νέο στοιχείο για τη δίκη του.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει διαγνωστεί με κορονοϊό και έχει άσχημα συμπτώματα. Δεν είναι ένα βήμα πριν από την εντατική. Είναι θετικός στον Covid. Είναι σε ομάδα υψηλού κινδύνου, έχει χορηγηθεί αντιϊκή αγωγή την οποία λαμβάνει, έχει έντονη συμπτωματολογία και προς το παρόν παρακολουθείτε και αντιμετωπίζει την κατάσταση στο σπίτι του», είπε η δικηγόρος του.

«Μίλησα χθες αργά το απόγευμα μαζί του, είχε συγκινησιακή φόρτιση για ένα αποδεικτικό στοιχείο που προέκυψε και θα το αποκαλύψουμε στο δικαστήριο. Είναι έτοιμος να απολογηθεί, απλώς πρέπει να υπάρχουν οι φυσικές δυνάμεις και να είναι καλά», δήλωσε μεταξύ άλλων η Κική Πακιρτζίδου.

Την ερχόμενη Τρίτη επρόκειτο να πραγματοποιηθεί η απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη, η οποία ενδεχομένως να αναβληθεί για μετά τις γιορτές. Όπως είπε ο δημοσιογράφος, στα τέλη Ιανουαρίου θα έχει τελειώσει το δικαστήριο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ