Έντονη είναι η φημολογία των τελευταίων ημερών σχετικά με πιθανή μετακόμιση του Πέτρου Φιλιππίδη στα Ιωάννινα. Με την πολύκροτη δίκη του να συνεχίζεται αυτή την Παρασκευή. 4 Νοεμβρίου, φήμες ήθελαν τον ηθοποιό να έχει εγκαταλείψει την ελληνική πρωτεύουσα και να βρίσκεται στα Ιωάννινα με τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου.

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος μέσα από την σημερινή εκπομπή «Super Κατερίνα», μετέφερε τις πληροφορίες ότι από τη στιγμή που ο ηθοποιός αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους, έχει μετακομίσει στο πατρικό του στα Ιωάννινα, λόγω του ότι η καθημερινότητά του εκεί είναι πιο εύκολη.  Σύμφωνα, επίσης, με το ρεπορτάζ του Νάσου Γουμενίδη, όπως παρουσιάστηκε στην ίδια εκπομπή, ο Πέτρος Φιλιππίδης και η Ελπίδα Νίνου εκμεταλλεύτηκαν το τριήμερο και πήγαν στα Γιάννενα για να ηρεμήσουν.

Ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας και ο δημοσιογράφος της εκπομπής του ”Πρωινού”, Θάνος Βάγιος διέψευσαν κατηγορηματικά την συγκεκριμένη είδηση που κυκλοφορεί από το πρωί. «Δεν υπάρχει σκέψη αυτή τη στιγμή να μετακομίσει στα Γιάννενα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ